2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046380 بازدید | 684510 پست

سلام دوستای خوبم از تک تکتون تشکر میکنم بابت تبریکاتتون 

از تک تکتون تشکر میکنم

میخواستم یکی یکی تشکر کنمدیدم تبریکات زیاد بود تاپیک شلوغ میشه لایک زدم.حرفا  همتون برام ارزشمنده و خیلی خوشحالم شما ها رو دارم ازم سوال زیاد پرسیدین تک تکشو جواب میدم تو یه پیام.همتونو دوست دارم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام دوستان  

چرا انتقالم منفی شد منکه مشکلی ندارم 

حتی چسب جنین و هچینگ و خراش اندومتر هم داشتم 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان   چرا انتقالم منفی شد منکه مشکلی ندارم  حتی چسب جنین و هچینگ و خراش اندومتر ...

خداي توام بزرگه باز اقدام ميكني و ميشه 😞

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

دیگه دوست ندارم برم انتقال

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

ممنون عزیزم، دفترچه ی من تامین اجتماعی هست، یعنی باید برم تامین اجتماعی؟ شهری که دفترچه گرفتم باید ب ...

عزیزم هر جا هستی اگه تعداد داروهات پايينه و زیر سقف تعهد داروخونه همون داروخونه بری برا تایید کافیه..... 

مثلا داروخونه 8 تا مریونال و تایید میکنه بیشتر بشه باید بری دفتر بیمه..... 

مثلا تهران دفتر تامین جلو داروخونه 13 آبان..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین دوستم تو که از بعد خبر نداری حتما به صلاح نبوده انشاله دفعه های بعد خودتو ناراحت نکن خدا خیلی ...

دفعه های بعدی نیست فقط یه بسته دارم  

افسون جون تفاوت داروهای این انتقال با انتقال قبلیت چی بود ؟دوفاستون واسه چی بهت دادن اینبار

سلام ارمغان جون خوبی عزیزدلم ؟ دیدم متاسفانه منفی شدی خیلی ناراحت شدم 

شمام مثل من یه سقط داشتی یه انتقال منفی 

این سری مگه آزمایش ایمنی انعقادی ندادی ؟؟؟ معلوم نشد مشکل از کجاست ؟؟؟ 

دلیل منفی شدنت چی بود ؟؟؟ 

انشاءلله خدا بهت آرامش بده خیلی سخته 

خداجونم شکرت       
دیگه دوست ندارم برم انتقال

فقط زمان که حالتو بهتر میکنه 

من بعد منفی شدنم تو خونه خودم نمیتونستم بمونم احساس خفگی میکردم حتی یه وسیله رو هم نمیتونستم جابه جا کنم حالتو درک میکنم سعی کن خونه نمونی بری خونه مادرت خونه پدرشوهرت 

بری خرید 

خرید حال منو خوب کرد باورکن حتی شده یه چیز کوچیک برای خودت بخر 😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       
سلام ممنونم عزیزم

سلام به همگی 

افسون جون خیلی مبارک باشه ..بسلامتی عزیزم 

بچه ها من هر ماه ازمایش ادرار میدادم عفونت خیلی کم داشتم که دکتر  بهم دارو نمیداد تااینکه با درد زیر شکم راهی بیمارستان شدم وکمی دارو گرفتم 

دکتر گفت عفونت مثانه 

والانم سفکسیم دادن فقط 5تا !!

الان هنوز درد زیر شکمم رو دارم 

نگرانم ...توصیه تون چیه؟

یکی از جنین ها هم بد جور داره فشار میاره 

فقط زمان که حالتو بهتر میکنه  من بعد منفی شدنم تو خونه خودم نمیتونستم بمونم احساس خفگی میکردم ...

دقیقا اصلا نمیتونم خونه بمونم...