2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
آره روزا که خیلی دیر میگذره.. لکه بینی نداری دیگه؟ الان چند هفته ای؟

چرا لك بيني ك دارم خستم كرده،ميدوني برامن اينجوزي نيس ك رو دستمال بياد همش ميرم دستشويي يكم اخرش مياد كم

ألان ١٠ هفته م

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااای مرجان  خیلی بامزه گفتی..دماغووو    

خخخخخخ.... 

والا خو 🙈🙈🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوبی دوقلوها خوبن😍 منم تا یکی دوهفته پیش فقط شکمم اومده بود جلو ولی الان پاهام ورم کرده اونم ...

خداروشکر خوبیم🍃🍀

آره الان ک زوده.. خواهر خودم سر بچه دومش اصلا شکم نداشت..

به قول آنا جون هر کسی یه مدله😍😍

بهار جون اسم انتخاب کردی؟؟من کشته مرده این قسمتم😂😂😂

فک کنم از اول حاملگیت درخواست دوستی دادم بهت هنو قبول نکردی😂😂☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
من دماغم و لبم گنده شده، البته لبم خشکی زده، ترک ترک خورده، شاید برای اون گنده به نظر میرسه، میترسم ...

منم خشکه زده لبام.. هی پوستشو میکنم😁

اما دیگه هیج جام گنده نشده😂😂🙈

از تو خیلی زود شرو شده پس😊

از حالا؟!!!😜 اگه از الان قرار باشه کسی بفهمه حامله ایم که تا آخر نه ماه پوست شکممون جر میخوره که

خخخخخخخ....😁😁😁

بابا من که اینجا فامیلام کسی نیست.. همین دوتا همسایم ده دفعه منو دیدن هیچی نگفتن.😋

حالا قبلا هی پشت هم میپرسیدن حامله ای؟؟؟

موهامو کوتاه میکردم میگفتن حامله ای عوض شدیا😂😂😁

شكم كه حالا جلو نمياد من كه سري قبل تا ماه ٧ هم خيلي معلوم نبود باردارم الان هم فكر كنم همونطوري باش ...

دختر خاله من از ماه چهار انقد تابلو بود...

بعضیا زود تپل میشن🙈

خخخخخخخ....😁😁😁 بابا من که اینجا فامیلام کسی نیست.. همین دوتا همسایم ده دفعه منو دیدن هیچی نگفتن. ...

😂😂😂😂😂 عجبا

فهمیدن حامله ای دارن حالتو میگیرن😁 حالا شکمت هم بالا بیاد بهت میگن نفخ کردی عرق نعنا بخور

چرا لك بيني ك دارم خستم كرده،ميدوني برامن اينجوزي نيس ك رو دستمال بياد همش ميرم دستشويي يكم اخرش ميا ...

آها.. آره منم دارم خسته میشه آدم.😶

باز لکه بینی نباشه یه دوری میزنی.. دکتر من حتی میگفت با ماشین برین بیرون حالو هواتم عوض میشه.

ولی این لکه بینی ک هست دراز کشم کلا.

باز من اول دستشوییم یکم هست. بعدم ک با دستمال تمیز میکنم خودمو یکم قهو ه ای میشه دستمال.

😂😂😂😂😂 عجبا فهمیدن حامله ای دارن حالتو میگیرن😁 حالا شکمت هم بالا بیاد بهت میگن نفخ کردی عرق نع ...

والا😑😑😑😑

دارم براشون😂😂😂😂😂😂😂 رویا تو شیاف و امپول داری الان؟

دختر خاله من از ماه چهار انقد تابلو بود... بعضیا زود تپل میشن🙈

نه بابا من كه سري قبل كلا وزن اضافه نكردم ٣ كيلو هم توي كل بارداري كم كردم الان هم فعلا وزن كم كردم تازه من ويار و حالت تهوع هم ندارم ولي سيستم بدنم انگار توي بارداري ميره روي كاهش وزن .

آها.. آره منم دارم خسته میشه آدم.😶 باز لکه بینی نباشه یه دوری میزنی.. دکتر من حتی میگفت با ماشین ب ...

شياف از جلو ميزاري ؟درست ميشه 

كلن اينو بت بگم تو ك الان دو قلو داري يكم كارت سخت تر ميشه تا اخر بارداري اما توكل كن ب خدا و توسل ب ائمه انشالله ب سلامت بقل ميگيري 

دكتر بمنم گف بيرون برو كاراتو در حد دوتا دونه ظرف شستن و ي غذا پختن بكن ولي چ كنم ك ميترسم

: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

عزيزم ب سلامتي و مباركه انشالله سالم بگيري بقلت 

سلام دوستاى خوبم خوبيد همگى  ببخشيد من خيلى دير به دير ميام  زايمان با بى حسى خوبه  ...

والا من کلا بیهوشی رو ترجیح میدم.... 

چون اینطوری استرسم کمتره اما خوب خیلیا بی حسیو ترجیح میدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگى بچه ها يه دكترى هست كه دوبى زندگى مى كنه و كارش براى آى وى اف هست و چند وقت پيش يكى از ...

اگه اطلاعاتش پیدا کنم میفرستم واست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com