2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
سلام رفقا من امپول بوسرلین میزنم ۲تاشو بردم بیرون برام زدن یادگرفتم فقط اینکه ۴۵درجه با سرنگ انسولین ...

عزیزم بوسرلین اولش باد میکنم یکم خارش وقرمز میشه اطرافش ک خودبه خود ازبین میره همون45درسته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رفقا من امپول بوسرلین میزنم ۲تاشو بردم بیرون برام زدن یادگرفتم فقط اینکه ۴۵درجه با سرنگ انسولین ...

منم زدم اما خودم نزدم.برا من بادنکرد ولی بعضی وقتا بعد تزریق یکم خارش داشت و کوچولو قرمز میشد و سریع خوب میشد،چندبارم دیدم یه کوچولو رو چندجای یکی از بازوهام کبودی کوچولو میدیدم ک زود میرفت،فکرکنم موردی نداشته باشه شاید زیاد خوب نمیزنی اگه اولین بارتم هست به خودت میزنی الکی نگران نباش،بازبقیه بچه ها بهتر میتونن نظربدن

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون عزیزم فردا از آزمایشگاه میپرسم تامطمئن شم

عزیزم تونستی با ازمایشگاه ابن سینا صحبت کنی؟من به مرکزم زنگ زدم اطلاع نداشت گفتن هرچی دکترت گفته ما نمیدونیم

که دکتر من فقط گفت اسپرین نخور

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم بوسرلین اولش باد میکنم یکم خارش وقرمز میشه اطرافش ک خودبه خود ازبین میره همون45درسته 

ممنون عزیزم پس درست زدم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

عزیزم میشه بگی علائمی ام داشتی یا ن؟لک هم داشتی؟اگه اره چند انتقالت لک داشتی؟جنینت چندروزه بود؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
منم زدم اما خودم نزدم.برا من بادنکرد ولی بعضی وقتا بعد تزریق یکم خارش داشت و کوچولو قرمز میشد و سریع ...

واسه منم همینایی ک شما میگی اتفاق افتاد تورمش اصلا زیاد نبود بعد ۱۰مین رفت

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
: سلام دخترا امروز ظهر دوازده روزم تموم میشه عصر وارد روز سیزده میشم معجزه خدا شامل حالم شده مثبت شد ...

خدارو هزار مرتبه شکرررررررررررررر عزیزم تبریک میگمممم بارداری خوبی داشته باشی 🌹🤲🥰😍😍😍😍😍😍😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
فک کنم منم مدل توام 😊 به همسری میگم چرا هیچکس نمیفهمه من حاملم.. دماغم گنده نشده😁😁😂😂

از حالا؟!!!😜

اگه از الان قرار باشه کسی بفهمه حامله ایم که تا آخر نه ماه پوست شکممون جر میخوره که

افسووون جان خیلی خیلی مبارک باشه انشاله به سلامتی نی نی هاتو بغل کنی  ،واسه ماهم دعا کن 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

روز دوازدهم تست زدی ؟ علایمی هم داری ؟ عاقا سوالای من شروع شده  منم دستم میخواره تست بزنم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم خوبی دوقلوها خوبن😍 منم تا یکی دوهفته پیش فقط شکمم اومده بود جلو ولی الان پاهام ورم کرده اونم ...

من تیکر شما رو میبینم از هیجان ضربان قلبم تند میشه😍😍

لطفا اولین عکس های نی نی رو برای ما هم بفرست🙏

خیلی تبریک میگم عزیزم😘😘😘😘

الهی سلامت بیاد بغلت معجزه ی خدا😍😍

برای همه منتظرا دعا کن لطفاً🙏