2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
من ۲سال پیش درمان کردم بنظرت چی میشه

عزیزم بررسی کردی بعدش..... 

من بعد عملم هر 6 ماه چکاپ داشتم.... 

برا اینکه ببینن برگشته یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بخدا داغونم كرده انقد دراز كشيدم ديسكم زده بيرون  😁همه اميدم أينه انشالله تا اخر ٣ ماه خوب شه ...

انشالله بهتر میشه..... 

واقعا یه جا موندن خیلی سخته میفهممت... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما نشاسته در آب پریود تاخیر میندازه؟

فکر نکنم.... 

سلام دوستان این آزمایش هورمونی من هست، میشه اگه اطلاعی دارید برام تفسیرش کنید و اینکه من با این آیتم ...

عزیزم خوب پرولاکتین کمی بالاست.... 

ویتامین دیتم کمه.... 

بهتر نیست کنترل بشه بعد شروع کنی؟؟؟ 

چرا شیر سویا تاثیر داره روی تیروئید؟ 

عزیزم کلا برا کم کاری این 4 قلم بهتره استفاده نشه:

سویا

خانواده کلم

شیرینی‌جات و قند مصنوعی

بادام زمینی.... 

یعنی بدون دارو چه جالب همه می تونن انجام بدن

نه عزیزم همه نمیتونن..... 

باید شرایطشو داشته باشی..... 

سلام دوستان مهربونم .من 16 ماه پیش انتقتل انجام دادم جوابمم مثبت شد ولی هیچ علایم بارداری ندارم هیچی ...

عزیزم بتای تپلت این وسط بوغه؟؟؟؟؟ 

علامت از این بارزتر؟؟؟؟؟ 

برا چی دنبال علایمی سرت درد میکنه که دنبال دستمالی؟؟؟؟؟ 

بچه هااااا یه سوال فوری دارمممم من قراربود اول تا سوم پری برم دکتر هم داروهای پانکچرو بگیرم و هم بقی ...

برا پانکچر فکر کنم روز چهار بری دیر میشه..... 

چون داروهات زودتر شروع میشن بازم با دکترت مشورت کن..... 

فقط استرادیولم دیگه تموم نشد فقط هشت تا خوردم از بیست تا الان پری شدم دیگه نباید بخورم که؟؟؟ درسته؟؟ ...

فکر کنم باید ادامه بدی زنگ بزن بپرس..... 

سلام انا جون.یه سوال داشتم.اگر کسی ازواسپرمی انسدادی داشته باشه،احتمال داره بشه با ای یو ای باردار ش ...

عزیزم اگه اسپرم مشکل تحرک نداشته باشه چرا که نه..... 

عزیزم اینبار همه چی بررسی شد،کل آز ایمنی،انعقادی،هیسترو ،خراش،سرمivig, gcsf,پردنیزولون ،تنها مساله ا ...

ارمغان جان اگه این طور باشه منم باید جمعه انتقال میدادم که جنینا بلاست بودن ولی روز بعد دادن جنینام شدن شش روزه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
پس کیست داشتی؟ 😑اون فیضی ندیده بوده یا چون پریود شدی راحت تر دیده شده؟ اشکالی نداره چه بهتر این کیس ...

تخمدان چپم کلا سخت دیده میشه.دکتر علیرضایی هم ندید ولی شک کرد.چون گفتم درد دارم.نوشت سونو شکمی رفتم.گفت کیست داری..

بعد نوروز میرم دیگه.ولی خیلی طولانی شد این ای وی اف من.امروز دلم گرفته خیلی.‌

خودت چطوری گلم؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚