2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046903 بازدید | 684563 پست

بچه هااااا یه سوال فوری دارمممم من قراربود اول تا سوم پری برم دکتر هم داروهای پانکچرو بگیرم و هم بقیه کارها الان سه روز زودتراز موعدم پری شدمممم مسافرت هستمممم توروخدابگین روز چهار برم دیر میشه؟؟؟؟؟

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
عزیزم انشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.... 

ممنون انا جان.تسلیم ارده خدا هستم ایشا حداقل به پاس خوبیاتون بتونم خوشحالتون کنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان مهربونم .من 16 ماه پیش انتقتل انجام دادم جوابمم مثبت شد ولی هیچ علایم بارداری ندارم هیچی ...

تو اون چهارده روز انتظارم همینطور بودی؟

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام مهربونا🍀🍃 خوبین خوشین🤗❤ دوستان چندوقتیه یه سری مسائل بجور اطرافمو گرفتن و موج منفی میدن. ...

سلام عزیزم دو قلوها خوبن ؟خودت خوبی ؟ معده دردت خوب شده ؟

انشاءالله که خیره ، مامانی موج های منفی رو از خودت دور کن 😉 و  به فکر سیسمونی باش 😊🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
بچه هااااا یه سوال فوری دارمممم من قراربود اول تا سوم پری برم دکتر هم داروهای پانکچرو بگیرم و هم بقی ...

نه عزیزم دیر نمیشه به خودت استرس نده. ان شاءالله همه چی برات خوب پیش میره😊

شماهم تو دو بار عمل سپتومتون رو برداشت ؟ سپتوم باعث چ مشکلی برا شما شده بودش ؟

نه عزیزم باراول دکترم تشخیص ندادسپتوم دارم گف هیچ مشکلی نداره چن ماه بعدرفتم تهران پیش دکتررزاقی ایشون توسونومتوجه سپتوم شدک دوباره هیستروشدم برداشتن،سپتوم رحم روب دوقسمت تقسیم میکنه ک باعث سقط جنین میشه یعنی واسه باردارشدن مشگل ایجادنمیکنه اماجنین فضای کافی نداره واسه رشدباعث سقط میشه مثل شکل قلب💜بالای قلبوببین یه چیزبزرگترازاین ک ازبالای رحم تا وسط رحم رشدمیکنه رحم روب دوقسمت تبدیل میکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
نه عزیزم دیر نمیشه به خودت استرس نده. ان شاءالله همه چی برات خوب پیش میره😊

ممنوننننن یک دنیااا♥️♥️

نه عزیزم باراول دکترم تشخیص ندادسپتوم دارم گف هیچ مشکلی نداره چن ماه بعدرفتم تهران پیش دکتررزاقی ایش ...

این سپتوم چ مشکلی براتون بوجود اورد ؟ بعد سپتوم چطور شدین ؟ ضخامتتون بعد از برداشتن سپتوم بهتر شد ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ميماجون با مطب دكتر تماس بگير  ازشون سوال كن

مرسی عشقمممم😘😘😘

زنگ زدم گفت عیب نداره چهارمم میشه ولی دیرتر دیگه نه

🤦🏼‍♀️😪

فقط استرادیولم دیگه تموم نشد فقط هشت تا خوردم از بیست تا الان پری شدم دیگه نباید بخورم که؟؟؟ درسته؟؟؟

@mahay    

@masi_۰۰۷

من که نرفتم😐😐😐😐دکترم اصلا همچین حرفی نزد.گفت از روز دوم استرادیولو شروع کن.همین.جدی لازمه؟بچه ها ...

سلام گلم من اول پریود رفتم که گفت تخمک بزرگ داری چند روز دیگه بیا اگه دفع شد دارو میدیم اگه نشد کنسل میکنیم ، من پنجم پری رفتم که خداروشکر دفع شده بود و تخمدونهام خالی بودن بهم روزی چهارتا استرادیول و دوتا ا اس ا داد ، یکشنبه که دهم سیکلم میشه باید برم مطب ببینم چی میشه 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
این سپتوم چ مشکلی براتون بوجود اورد ؟ بعد سپتوم چطور شدین ؟ ضخامتتون بعد از برداشتن سپتوم بهتر شد ؟؟

ماه پیش ک دکترموعوض کردم سونوکردگف ضخامتت۷هست وخوبه رور۱۱پریدبودم،نمیدونم حالاتاثییرداشته برداشتن سپتوم یانه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

فقط استرادیولم دیگه تموم نشد فقط هشت تا خوردم از بیست تا الان پری شدم دیگه نباید بخورم که؟؟؟ درسته؟؟؟

@mahay    

@masi_۰۰۷

ماه پیش ک دکترموعوض کردم سونوکردگف ضخامتت۷هست وخوبه رور۱۱پریدبودم،نمیدونم حالاتاثییرداشته برداشتن سپ ...

این ۷ بعد از برداشتن سپتوم بودش ؟ قبل برداشتن سپتوم چی ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود