2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
عزیزم واقعا میفهمت ولی نا امید نشو از خدا ،میدونم همه کاری کردی خسته شدی حقم داری ولی خداروشکر ک باز ...

من چطوری جنین از رشت ببرم بدم دست طرازی اخه خواهری؟امکان نداره دوباره زیر بار پانکچر برم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سمین جان من همیشه به فکرت هستم وبرات خیلیییی غصه میخورم....خیلییییییی.منم نمیدونم مصلحت وحکمت خدا چ ...

خیلی سخت خصوصا برا من قابل درک نیست دیگه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمین طرازی اصلا کاری با همسرم نداشت باورت میشه؟! دفعه سوم انتقالم قبلش هیسترو با خراش داشتم ک ب من ...

خوب بهار جون منم قبل انتقال خراش و هیسترو شدم ظاهرا مشکلی هم نبود به من طرازی گفت سرم .گفتم میرم پیش توکلی گفت نظر اون هر چی بود توی پروندتون مینویسن من میبینم توکلی هم نوشت پردنیزولون 10میل روزانه مصرف شود به سرم احتیاجی نیست .دیگه نمیدونم باید چه کنم.خسته شدم

ثمين جون تا عيد به خودت استراحت بده بعد از عيد حرف دوستمون بهار جون رو گوش كن برو پيش طرازى طرازى ب ...

هانا جون من واقعا دیگه قصد ادامه دادن ندارم

من چطوری جنین از رشت ببرم بدم دست طرازی اخه خواهری؟امکان نداره دوباره زیر بار پانکچر برم 

يه پرس و جو كن شايد تونستن انتقال بدن 

حتما يه راهى مى شه پيدا كرد الهى كه بهترين راه برات جورى باز بشه كه دلت پر از آرامش بشه🙏🏼🌸

واقعا؟؟ ببخشید تو این وضعیت روحی ازت میپرسم.مطمینی فروردین واردیبهشت ،میکرو انجام نمیده؟چرا؟ میخوا ...

۲۰ روز قبل اخرین سونو رفتم مطبش یه خانمه از یزد اومده بود گفت فروردین  بیام بعد عارفی گفت میخای قبل عید شروع کنم و فروردبن و اردیبهشت آی وی اف نمیکم ،و گفت آخر اردیبهشت دارو شروع میکنم و خرداد پانکچرا انجام میدم

دوستان عزیزم ممنونم از همدری ،میدونم اکثرا اینچنین تجربه ای داشتین .انشالله بقیه دوستان تجربه نکنن🙏 ...

ارمغان دوست گلم اولش حرفی نزدم چون حالت رو میفهمم😔با همین دل شکسته ام از خدا بهتربن هارو برات میخوام 🙏🏻🍀

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
منم انتقال بعدیم می افته اسفند چقدررررر دلم می خواد سرسفره ی هفت سین عید یه نی نی  شایدم سالم و ...

شایدم اول اشتباه نگارشی بود

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام ب همگی دوستان شما بعد انتقال استرادیول و اسپرین  رو ادامه دادین؟

عزیژممم پیشاپیش ننه شدنت رو تبریک میگم و دعاگوت هستم ❤️🤲😍 

به من گفتن تا زمان ازمایش استرادیول و پروستروژن رو استفاده کنم و قطع نکنم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آخری خیلی طول کشید تا بیاد🤗

خوب پس این آخریه هپارین یا انوکسوپارین و آسپرین لازمه..... 

البته اگه درست گفته باشم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سومین بار و آخرین بسته تموم شد

منم سه بار منفی شدم ودیگه جنین هام تموم شده بودولی درکمال ناباوری بعدآخرین انتقال منفی م طبیعی باردارشدم.کاش قبلش مشکل انعقادی م رو شده بود تامنجربه سقط نمیشد.

ان شاالله شماهم طبیعی باردارمیشی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.