2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046941 بازدید | 684566 پست
والا به خدا انقدر بد پریود شدم الان که دیگه لرزه به اندامم میوفته اسم تخمک گرفتن میاد😂  پس ...

استرادیول آمپول پروژسترون آمپول هپارین بله اینا هستن در خدمتتون😂😂😂😂😂ایشالا ک نتیجه بگیری گلم 

ثمین جووون واقعا موندم ک ایراد کار از کجاست...نمیدونم واقعا این حکمت و صلاح خداست؟  از ته قلبم ...

بهار عزیزم واقعا کارم به جایی رسیده که به حکمت و مصلحت خدا هم شک کردم.واقعا پیش هردکتری رفتم حرفای مشابه زدن و گفتن تو نه به رحم اجاره ای احتیاج داری نه به سرم.گفتن مرفولوژیه شوهرت توی ابن سینا 4درصد و نرماله و فقط مشکل تحرک اسپرم داره که اونم 15درصد هستش و کسانی بودن که با تحرک کمتر از اینم طبیعی باردار شدن.میگن مشکل ایمنیت اینقدر حاد نیست که باعث نازایی بشه مشکل انعقادی هم بعد +شدن تحت کنترل قرار میگیره .ولی با تموم این تفاسیر من حتی 1 درصد هم به طبیعی باردار شدنم امید ندارم .تموم این بی اعتمادی هم فقط و فقط خدا مسببش هستش.مرسی بابت لطفت.امیدوارم دوردونت رو صحیح و سالم بغل بگیری خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان بهترم خداروشکر..نه دوشنبه اینده انتقال دارم میشه روز 21سیکلم

ان شاءلله انتقال منم یادوشنبس یا ۴شنبه(البته با حساب وکتابای خودم😅)الهی هردومون لطف خدا شامل حالمون بشه🙏🙏

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بهار عزیزم واقعا کارم به جایی رسیده که به حکمت و مصلحت خدا هم شک کردم.واقعا پیش هردکتری رفتم حرفای م ...

عزیزم واقعا میفهمت ولی نا امید نشو از خدا ،میدونم همه کاری کردی خسته شدی حقم داری ولی خداروشکر ک باز جنین داری بازم تلاش کن گلم

ثمین جونم یکبار بیا با طرازی انتقال بده ببین دست با دست فرق میکنه ایشالا ک با طرازی نتیجه مثبت بگیری😔🙏

آزی جان وقت سونوت کی هس؟

نمیدونم والا دفعه پیش که دکتر گفت عدد بتا رو تلفنی بگو تا نوبت سونو بهت بدیم بعد که گفتماز ۱۶۹ شده ۶۶۳ گفت دو سه روز دیگه دوباره تکرار کن دیگه استرس گرفتم رفتم مطب گفتم چرا اینقدر باید تکرارش کنم منشی گفت میخواییم وقتی رسید به ۱۰۰۰ بعد بهت بگیم بیا برای سونوی ساک چون با بتای زیر ۱۰۰۰ ممکنه ساک دیده نشه   حالا که عددش رسیده به هزار همسرم میگه چه کاریه این هفته بری سونو برای ساک هفته دیگه بری برای قلب !!یهو بزار هفته اینده برو. حالا دودل موندم نمیدونم چیکار کنم!

نمیدونم والا دفعه پیش که دکتر گفت عدد بتا رو تلفنی بگو تا نوبت سونو بهت بدیم بعد که گفتماز ۱۶۹ شده ۶ ...

عزیزم همه چی عالیه اصلا نگران نباش،بنظرم اگه صبرکنی

برای قلب بری بهتره اما اگه استرس داری همین الان برو که دردونت از استرس مامان آزی اذیت نشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
بهار عزیزم واقعا کارم به جایی رسیده که به حکمت و مصلحت خدا هم شک کردم.واقعا پیش هردکتری رفتم حرفای م ...

سمین جان

من همیشه به فکرت هستم وبرات خیلیییی غصه میخورم....خیلییییییی.منم نمیدونم مصلحت وحکمت خدا چیه؟اماهرچیه انگار خیلی سخته خیلی  

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

ثمین طرازی اصلا کاری با همسرم نداشت باورت میشه؟!

دفعه سوم انتقالم قبلش هیسترو با خراش داشتم ک ب من گفت رحمت خشک خشک بود و من با خراش انگاری  یک زمین خشکو آبیاری کردم ول خیلی هم برای سرم اصراری نداشت خودم گفتم بهم بده ک خداروشکر جواب گرفتم

شما هم ی وقت میبینی چیزی ک دکترت برات بی اهمیت و نیازی نمیبینه یک دکتر دیگه اونو برات خوب میدونه ودر آخر هم میبینی ک نیاز داشتی و جواب هم میگیری....ب خاطر همین میگم ک دکتر با دکتر فرق داره دست با دست فرق داره

ثمین طرازی اصلا کاری با همسرم نداشت باورت میشه؟! دفعه سوم انتقالم قبلش هیسترو با خراش داشتم ک ب من ...

منم بعد از اینکه سیکل انتقالم کنسل شد بخاطر نازک بودن دیواره رحم دکتر هیستروم کرد و ی سپتومی داشتم و ب من هم گفتش ک سپتومه خشک خشک بودش و مث سیمان بودش . شمام مشکل ضخامت اندومتر داشتین ؟ میخوام بدونم ک ب شمام گفته بودش خشکه ؟ شاید بتونین ی کمکی بهم بکنین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

ثمين جون تا عيد به خودت استراحت بده بعد از عيد حرف دوستمون بهار جون رو گوش كن برو پيش طرازى

طرازى براى خيلى از دوستامون دستش خوب بوده انشالله براى تو هم خوب خواهد بود و به خواسته قلبيت مى رسى 

اين مدت رو فقط خوش بگذرون و خودتو آماده براى بعد عيد كن والا مى شه حالا حكمتش چيه كه برات اينقدر طول كشيده رو نمى دونم اما اينو مطمينم كه مى شه برات🙏🏼💕 

عزیزم پریود همین ماه از روز سوم یا پنجم ال دی شروع میشه با قطع ال دی پریود میشی و انتقالت برای ماه د ...

منم انتقال بعدیم می افته اسفند چقدررررر دلم می خواد سرسفره ی هفت سین عید یه نی نی  شایدم سالم وصالح شایدم دوتا😍😍 توی دلم باشه🤗🤗 

خدایا تورو قسم میدم به آبروی فاطمه ی زهرا(س)،به غیرت عباس به بیقراری رقیه به ما منتظرها فرزند سالم وصالح عطا بفرما🙇

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم زرشک فکر کنم جزء قاعده آوراست من توصیه نمیکنم..... 

عزیزم یعنی ۲۰ روز قبل از انتقال زرشک بخوری تاثیر میذاره توی انتقال؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم