2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
سلام بچه ها خوبید؟من جنینام فریز شدن بعد پانکچرم حالم خوب بود ولی به خاطر پایان نامه گفتم فریز کنن،د ...

عزیزم پریود همین ماه از روز سوم یا پنجم ال دی شروع میشه با قطع ال دی پریود میشی و انتقالت برای ماه دیگه میشه یعنی ماه اسفند

سلام بچه ها .من روز10 انتقالم .امروزازصبح دلپیچه گرفتم مثل قبل ازپریود چیکارکنم 

عزیزم ب فال نیک بگیر

منم همیشه قبل پریودیم دل پیچه میگرفتم و موقعی هم ک انتقال داده بودم دل پیچه و اسهال🙈 شده بودم  ک شکر خدا مثبت شدم...ب خاطر ب هم خوردن هورمون هاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چی بگم من واقعا کم آوردم کم.اصلا هزینه هایی که کردم برام مهم نیست اصلا و ابدا ولی واقعا 15بار ...

ثمین جووون واقعا موندم ک ایراد کار از کجاست...نمیدونم واقعا این حکمت و صلاح خداست؟ 

از ته قلبم از خدا میخوام تو هم مادر بشی و دل شکستت شاد بشه عزیزم ...همش میگم بابا ی دکتری نیست ک مشکل این بچه رو اساسی بفهمه!!!!!!!؟؟؟؟؟آرزوی بهترینهارو برات دارم مامان آینده😍🙏

عزیزم پریود همین ماه از روز سوم یا پنجم ال دی شروع میشه با قطع ال دی پریود میشی و انتقالت برای ماه د ...

آها مرسی عزیزم،یعنی میشه وسطای سیکل بعدیم دیگه؟بعد دارو باید مصرف کنم دوباره؟

ای واااااای من تخمک نه دیگگگگگگگگه 😂😂

والا به خدا انقدر بد پریود شدم الان که دیگه لرزه به اندامم میوفته اسم تخمک گرفتن میاد😂 

پس من این ماه ال بخورم ماه بعد نهایت بهم استرادیول بده دیگه بسه دارووووو😅