2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
مرسی گلم  منکه فعلا همه چیو ول کردم  درصورتیکه باید برم نصر فیبروممو ببیته  برم پی ...

درناز جون از من بتو نصيحت واسه ناباروري اگه ميخاي بري نصر كه وقتتو تلف نكن چون بعد چند ماه كه ويزيت ميكنه زوم ميكنه روي سن و پيشنهاد اهدايي... واسه اندومتريوز و فيبرومم استاد اينكار آصفجاه هست ازش يك نوبت بگير فرككنم واسه دو ماه ديگه بهت وقت بده 

چوبساز گفتن تا نيمه اسفند نمياد بنابراين توفيق اجباري احتمالا با نصر انتقال بدم مشروط بر اينكه همين روزا پريود بشم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درناز جون از من بتو نصيحت واسه ناباروري اگه ميخاي بري نصر كه وقتتو تلف نكن چون بعد چند ماه كه ويزيت ...

اه چه جالب مگه نصرم با چوبساز کار میکنه ؟ یعنی با چوبساز پانکچر کردی میشه با نصر انتقال بدی؟

بعدم یه سوال خودتم پیش اصفجاه فیبروم عمل کردی ؟

راست میگی من بیخودی به نصر امید بستم 

به نیکان هم گفتیم که میخوایم بریم پیش نصر پرونده مارو بدید گفتن اون برای بالای چهل صددرصد اهدایی پیشنهاد میده 

ازی جونم من یه چیز زعفران دار خوردم اونم روز سوم انتقالم بود دیگه نخوردم 🥺گرمیجات و سردیجات باهم می ...

عزیزم زعفرون به مقدار زیاد خوب نیست وگرنه مقدارکمش بد نیست هرچند اونم مراعات کنید بهتره ولی الان که خوردی فکرش نباش.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اه چه جالب مگه نصرم با چوبساز کار میکنه ؟ یعنی با چوبساز پانکچر کردی میشه با نصر انتقال بدی؟ بعدم ی ...

اره عزيزم نصر و چوبساز هر دو گاندي هستن من الان چون دكترم نيست بهم گفتن ميتونيم هماهنگ كنيم نصر برات انتقال بده ولي اگه دكتر خودش باشه نميدونم ميشه يا نه؟ 

نصر بالا 40 سال رو بدون توجه به ذخيره ميگه اهدايي بگير البته اگه طرف خودش اصرار كنه پانكچر هم ميكنه بالاي 40 رو ولي ميگه بنظر من جنين تشكيل نميشه ميخاي با مسئوليت خودت انجام ميدم كه خوب نظرش حداقل در مورد من اشتباه بود اما شنيدم تو انتقال جنين كارش خوبه.

بله مرداد ماه آصفجاه فيبروم منو عمل كرد و البته گفت تا 6 ماه انتقال جنين نداشته باش. دكتر گرونيه زير ميزيم ميگيره ولي به كارش مي ارزه بنظرم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آنا جون کمکم میکنید راحت تصمیم بگیرم.من ۱سال و ۶ماه هست که از درمان فاصله گرفتم واقعا دیگه از لحاظ ر ...

عزیزم فکر کنم دی اف آی بالا بود درسته؟؟؟؟ 

والا اگه اشتباه نکنم بالای ۷0-80 بود درسته؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمایی که مثبت شدین شما هم یه روزی مث ما منتظر بودین خواهش میکنم بهم چیزی بگین واقعا نگرانم علایمتو ...

عزیزم چشم رو هم بذاری مامان بزرگم شدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اه چه جالب مگه نصرم با چوبساز کار میکنه ؟ یعنی با چوبساز پانکچر کردی میشه با نصر انتقال بدی؟ بعدم ی ...

درنازجان خوبی عزیزم؟حال مادرتون بهتره؟بنظرمن برای آصف جاه نوبت بگیر،امابرای اینکه فرصتو ازدست ندی یه ویزیت  با دکتر پادمهربشوتشخیص ایشونم خیلی خوبه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

دوستان ببخشین دستم بنده.... 

التماس دعا.... 

عزیزم خسته شدم  کم اوردم اخه ما واقعا از لحاظ تغذیه هم رعایت میکنیم همسرم نه اهل سیگاره نه قلیو ...

وای‌چقد سخته اینجوری.حق داری بخدا.حالا شوهر من‌تمام اینا که گفتی رو انجام میده،یعنی تغدیشو رعایت نمیکنه،سیگار میکشه،ورزش نمیکنه،داروهاشو درست نمیخوره.برای همین خیلی حرص میخوردم وقتی ازمایش‌میداد و‌دکتر میگفت بدتر شده.فقط این سه‌ماه اخر‌ داروهاشو خورد و تقریبا هرشب کیسه یخ میذاشت.توکل به خدا عزیزم.کاری از دست ماها برنمیاد.بعضی وقتا انقد دلم میگیره میگم کاش خودم یه چیزیم بود شاید مشکل زودتر حل میشد.متاسفانه مردا دیر به دارو جواب‌میدن و اسپرم بهبود کامل پیدا نمیکنه هیچوقت یا خیلی خیلی زمان میبره تا یذره بهتر شه.ان شاالله که شوهر‌شما بهتر شده تا الان عزیزم.من نپرسیدم اخرین ازمایش که روز پانکچر من ازش گرفتن چطور بوده.اما از ۱۲ تا تخمک فقط ۵ تا جنین تشکیل شد.دکتر هم گفت کیفیت جنینا خوبه.کاش دفعه ی اول نتیجه بگیرم.خیلی ناراحت شدم وقتی متوجه شدم شرایط شوهرامون مثل همه و شما هنوز نتیجه نگرفتی😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
پانکچر اول و دوم جنین تشکیل شد ولی انتقالام منفی شد ولی سومین بار جنین تشکیل نشد.تعداد اسپرم بین ۷۰ت ...

خودت چندتا تخمک داشتی و بار اول دوم‌چندتا جنین تشکیل شد؟به فریز هم رسید؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خسته نشو....انشاله درست میشه اما خدایی من میبینم کسایی رو اهل قلیون و سیگار و مشروب اما براحتی بارد ...

وای منم همیشه اینارو میبینم خیلی زورم میگیرههههه.دقیقا اونایی که همه چی مصرف میکنن اولین اقدام باردار میشن!ما‌ تو فامیل و آشنا زیاد دیدیم.آدم نمیدونه چه حکمتیه