2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
شما چن سالتونه و ذخيره تون چن بود ك هايپر شدين؟ چن تا تخمك داشتين؟ داروهاتون چيا بودن؟ يه خاطر چي ...

عزیزدلم 25 سالمه. من ذخیره تخمدانم خوب اما چون پلیکیستیک بودم هایپرشدم 34تا تخمک داشتم 13تا جنین شد ک 3تاش باید همون موقع انتفال بدن اما چون مامانشون حالش بد بود اوناهم فدا شدن، 10 شون رو فریز کردم. من جون مشکلم حاد نبود فقط چندتا HmGزدم با سوپرفکت با متفورمین اما چون تخمک زیاد گرفتن سه بار عمل آسیت کردم ولی الحمدالله الان خوبم

شربت زنجبيل نبايد همينجوري زياد بخوري ممكنه طبعت ذاتاً گرم و خشك باشه و برات مضر باشه

برای تخمک گذاری موثره وهمچنین گرفتن جنین چون رحم قبل عمل باید گرم باشه وبعد عمل دیگه نباید گرمی خورد... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هیشکی بیدار نیست؟دارم میمیرم از درد.جرات نمیکنم چیزی بخورم به عنوان مسکن.الان انقد گریه کردم ...

وای دقیقا مثل منی . من اولین پریود بعد پانکچرم اینجوری بود. ببخشیدا لخته های بدی می اومد فقط تو سرویس. وقتی خونریزی شروع شده روز اوله. مگر اینکه از بعد از ظهر باشه ک فرداشو حساب میکنیم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
وای دقیقا مثل منی . من اولین پریود بعد پانکچرم اینجوری بود. ببخشیدا لخته های بدی می اومد فقط تو سروی ...

عزیزدلم فقط چیزایی ک خون سازه بخور ک جبران بشه مایعات خیییییییلی بخور اکثریت بعد عمل اینطورن

عزیزدلم فقط چیزایی ک خون سازه بخور ک جبران بشه مایعات خیییییییلی بخور اکثریت بعد عمل اینطورن

دقیقا حس میکردم تمام خونم رفته. مایعات از بعد پانکچر خیلی خوردم. مخصوصا آب ولرم. الان ۴ روز گذشت . فک کن تا دیروز درد داشتم

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزدلم 25 سالمه. من ذخیره تخمدانم خوب اما چون پلیکیستیک بودم هایپرشدم 34تا تخمک داشتم 13تا جنین شد ...

انشالله ب زودی و‌سلامتی میان تو دل مامانشون🍀

چند روز اچ ام جی زدی؟ همون گوناله؟

برا شمام گفتن بقیه ی تخمکا پوچ بود که از ۳۲ تا ۱۳ تاش جنین شد؟؟؟ میخوام ببینم زیاد بودن تعداد روی کیفیت اثر میزاره؟؟

چند وقته متفورمین میخوری؟ من تازه یه ماه نشده شروع کردم میگن تاثیر مثبتی رو کیفیت تخمک داره

...
دقیقا حس میکردم تمام خونم رفته. مایعات از بعد پانکچر خیلی خوردم. مخصوصا آب ولرم. الان ۴ روز گذشت . ف ...

بازم بخور نگو گذشت خیلی شربت درست کن بخور اب میوه طبیعی زیاد بخور خیلی بدنتو تقویت کن انتقال دادن بهت؟ 

بازم بخور نگو گذشت خیلی شربت درست کن بخور اب میوه طبیعی زیاد بخور خیلی بدنتو تقویت کن انتقال دادن به ...

چشم میخورم😘😘.  گفتن پریودی دوم روز دوم بیا. حالا بعد عمل شدم اما ماه بعد رو نمیدونم چند روزه میشم کلا ۲ ساله ک با دارو میشم . 

انشالله ب زودی و‌سلامتی میان تو دل مامانشون🍀 چند روز اچ ام جی زدی؟ همون گوناله؟ برا شمام گفتن بقی ...

فداتشم عزیزدلم به دعای شماها

ببین عزیزدلم من از روز سوم ک شدم شروع کردم زدن تا روز 16 اما دوزش پایین بود نه گنال فرق داره اما همون تاثیر رو داره بعضا بیشتر 

اره کیفیت بقیشون خوب نبود اما تعداد روی کیفیت تاثیر نداره عزیزدلم، اتفاقا تو میکرو تعداد زیاد باشه بهتره کیفیتم مهمه البته، 

من متفورمین از همون اولی ک رفتم سراغ درمان میخورم چون تاثیر روی تنظیم پریودی داره تاکیفیت  تخمک عزیزدلم اما متفورمین رو اصلا قطع نکن تا حامله بشی

چشم میخورم😘😘.  گفتن پریودی دوم روز دوم بیا. حالا بعد عمل شدم اما ماه بعد رو نمیدونم چند روزه ...

چشمات بی بلا عزیزم، تنبلی داری احتمالا زیاد، حتما داروهاتو بزن ک سر وقت بشی و اسنکه گرمی بخور قبل انتقال رحمت گرم باسه بعد انتقال نشاسته اب کن بخور ک لانه گزینی رو موثر میکنه. ویتامین Dپرولاکتین وتیرویید رو هم ازمایش بده ک خدایی نکرده مورد نداشته باشه ک موثره روی گرفتن جنین

چشمات بی بلا عزیزم، تنبلی داری احتمالا زیاد، حتما داروهاتو بزن ک سر وقت بشی و اسنکه گرمی بخور قبل ان ...

تنبلی دارم یعنی دکتر تو سونو پانکچر با تعجب گفت چقد پی سی او هستی!!. دارو ندادن برا پریود شدن. بعد پانکچر سرم کلسیم و داستینکس و سفیکسیم و انوکسا داشتم اما این ماه دارو ندارم حتی اسپرینم گفت نخور. میگم من قبلا این آزمایشارو دادم. دوباره قبل انتقال باید بدم؟؟ 

آزی جون بی بی زدم منفیه خودمم علائم اصلا ندارم میدونم منفیه ،آز واسه پنج شنبه نوشتن اما فردا ظهر میر ...

عزیزم دیدی گلبک روز ۱۶،بتاش۳۵بود!!!پس حالا فکرشو بکن روز۱۴حتماآزمایشش منفی میشددیگه وای به حال بی بی چک

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
فداتشم عزیزدلم به دعای شماها ببین عزیزدلم من از روز سوم ک شدم شروع کردم زدن تا روز 16 اما دوزش پایی ...

آخه من پریودام منظم بود دکتر گفت برای تقویت تخمک بخور،،، چه میدونم، در هرصورت انشالله همه نتیجه میگیریم به فضل الهی

...
تنبلی دارم یعنی دکتر تو سونو پانکچر با تعجب گفت چقد پی سی او هستی!!. دارو ندادن برا پریود شدن. بعد پ ...

ببین عزیزدلم تو که تنبلی داری قائدتا باید بهت دارو بده اینکه نداده نمیدونم سهل انگاری بوده یا نه اما خب باید منتظر پریود باشی اما پریود دوم بعد عمل بعضا تاخیر دارن بدون... ببین دکتر میگه خوبه همون ازمایشای قبل قبوله اما اگه یهو بعد عمل پایین باشه و انتفال بدی ومنفی بشه خب میگه ازمایش بده ببینیم چرا بنظرم حیفه جتیناتو هدر بدی پس تو ک این همه خرج کردی باز یه ازمایش بده، عفونتتم چک کن همون ماه