2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
نه عزیزم سابقه کیست ندارم فقط پریودام منظم نیست یعنی تبلی تخمدان دارم و Amh هم دیشب توآزمایشم نوشته ...

بهت متفورمین نداده؟ باید بهت بده چون پلیکیستیک هستی عزیزدلم برای منظم شدن پریودتم تاثیر داره بهش بگو برات بنویسه حتما 

اونم برای ذخیره تخمدان وایناس

بهت متفورمین نداده؟ باید بهت بده چون پلیکیستیک هستی عزیزدلم برای منظم شدن پریودتم تاثیر داره بهش بگو ...

نه گلم برام متفورمین ننوشته امروز باید برم ببینم برام دارو چی مینویسه 

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو حتما ک پریودت نامنظمه برات دارو بده، چون Amh تحت تاثیر پلی کیستیک بودنتم هست

عزیزم من منتظرم دوباره پر بشم آمپولامو شروع کنم فکرکنم دیگه زمان واسه خوردن متفورمین نداشته باشم خودمم گیج شدم بخدا

آناجون سلام عزیزم.خوبی خانومی...🌸 دختر نازت وپسر گلت خوبه حالشون؟ عزیزم در مورد سرم آی وی آی جی ا ...

سلام. فدات. عزیزم والا برا من عوارض نداشته. بعضیا حالت تهوع و این چیزا داشتن اونم یه دارویی چیزی تو سرم میریزن. والا من که با سرم + شدم. نمیدونم بدون‌ چی میشد.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۲۴سالمه عزیزم

خب پس بااین حساب ذخیره تخمدانت خوبه، همون تنبلی تخمدانت تاثیر داره روی پریودیت، اشکال نداره برای ماه بعد بگو بهت بده بهتره البته بنظر من هرچی فولیکولت بیشتر باشه بهتره تا کم پس حسابی قبل عملت گرمی بخور

خب پس بااین حساب ذخیره تخمدانت خوبه، همون تنبلی تخمدانت تاثیر داره روی پریودیت، اشکال نداره برای ماه ...

مرسی عزیزدلم

فقط یه سوال من دیشب پروژسترون زدم بنظر شما باید صبرمیکردم تا ماه دیگه با این وضعیت پر شدنم که فقط لکه؟

شما علایم داشتی دست خودم نیس والا

اره عزیزم توهم به خدت استرس نده انشالله که مثبت میشی 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دکتر چی ؟ اگه باشه چکار باید کرد؟

عزیزم دکتر زنانی که تو زمینه آندومتریوز کار کرده و تجربه داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فدات عزیزم  یعنی چی صبر میکردی عزیزدلم منظورتو نفهمیدم

منظورم اینه که من پریود شدم ولی خونریزیم روز اول قطع شد فقط لکه بینی دارم خیلی کم که امروزم میشه روز چهارم ولی دکتر گفت لکه بینی فایده نداره باید خونریزی داشته باشی براهمین دیشب آمپول نوشت پروژسترون که بزنم وپر بشم حالل میخام بدونم اشکال نداره الان پشت سرهم البته اون پرشدن که اصلا پر نبود

اي خواهر شما چقدر خوش بين هستيد به دكترا دكتر من ول كرده رفته گفته بهمن ميام حالا هر روز خبر مياد ي ...

آمیننننننن.....