2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
وااااای من چقدر عقبم😯 آقا کی به کیه!!!!  چی به چیه!!!! همگی خوبین؟

من چی بگم که تازه جایی رسیدم که تو عقب مونده بودی..... 

پس منو بگو چه قدر عقبم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورم اینه که من پریود شدم ولی خونریزیم روز اول قطع شد فقط لکه بینی دارم خیلی کم که امروزم میشه روز ...

نه عزیزدلمممممممم اتفاقا باید پری کامل بیاد اینکه خونریزیت کمه بخاطر همون پلی کیستیک بودنته زعفرون و گل گاوزبون و عسل زیاد بخور تا خونریزیت شروع بشه هرچی تو پریودیت دفع بشه بهتره رحمت پاکسازی میشه برای ماه اینده نگران نباش پس عزیرم  ولی حواستم باشه خونریزیت زیادی نشه وطولانی نشه

واقعا؟من فکرمیکردم طرازی از اون دکتراست که دفعه اول مینویسه😑ای خدا.چرا نمینویسن اخه!

بار اول که ط ر ا ز ی هم معمولا نمینویسه.... 

اما بار دوم اکثرا نوشته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزدلمممممممم اتفاقا باید پری کامل بیاد اینکه خونریزیت کمه بخاطر همون پلی کیستیک بودنته زعفرون و ...

مرسی عزیزم از راهنماییات 

خودتون در چه مرحله ای هستی میکرو میکنی ؟

خدایا منو هم لایق مادر شدن بدان آمین🙇
مرسی عزیزم از راهنماییات  خودتون در چه مرحله ای هستی میکرو میکنی ؟

فداتشم عزیزدلم خواهش میکنم 

اره من عمل میکرو کردم چون هایپر شدید شدم افتاد سه ماه بعد انتقال 

که الان منتظرم پریود بشم وبرم انتقال فندوقام

هرسوالی داشتی تونستم بهت کمک میکنم عزیزدلم بگو🤗😘

بچه ها بيايين يه تاپيك بزنيم واسه اناجون اسمش باشه (فقط سوالات) بقيه ي صحبتامون همينجا باشه، اناجو ...

عزیزم اینطوری شاید منیج کردن برا من سخت باشه..... 

میدونم به خاطر من میگی که بتونم راحت‌تر پستارو بخونم اما من که اینجارو میخونم نهایت اینه که پستهای سوال رو جواب میدم و بقیه رو رد میشم اگه دیدم نمیرسم.... 

اما اینکه یه تاپیک دیگه رو هم بخونم قولی نمیدم چون ممکنه نرسم..... 

عزیزم من روز ۱۶ سیکلم هاش سی جی زدم روز ۱۸ که رفتم سونو تخمک ازاد شده بود نمیدونم دقیقا کی ازاد شده ...

فولیتون چه سایزی بوده شما که امپول زدید؟ من آمپول نزدم هیچ کاری نکردم این ماه فقط تقویتا رو خوردم فولیم ۱۴ بود و فک نکنم بگیره

منتظر معجزه ام😍
سلام آنای عزیز ی سوال داشتم دکتر من برای ماه قبل از پانکچر برام روزی دوتا استرادیول والرات نوشته وگف ...

اگه گفته منتظر پریود بشی باید منتظر بمونی..... 

آمیننننننن..... 

اناجونم الان اين سيكل كه ميخواد برا من در پيش بگيره يه چيزه نرماليه؟؟؟ مامانم ميترسونه ميگه اون آمپول يائسگي رو نزن،، منم گير كردم اصلا اين سيكل اوليه يا نه،، شهرستانه و هزار ناشي گري خب آدم ميترسه اعتماد كنه،، حالا سيكله پيشنهاديش اينه كه الان پريود شدم فرداي پاكي آمپول واريوپپتيل بزنم و بعد بشمارم ٢٨ روز بعد از اونم يه واريوپپتيل ديگه بزنم و بعد خب قطعا پريود نخواهم شد و بعد داروهاي تحريك تخمدان واسه پانكچر شروع خواهد كرد

اين چه سيكليه؟ درسته؟؟

...
یعنی بعد از داروهای تحریک تخمک گذاری نباید فعالیت داشت؟ من نشنیده بودم! تازه شنیدم ورزش و فعالیت ملا ...

نه عزیزم فقط پیاده روی ملایم خوبه دولا راست و فشار به تخمدان ممنوعه چون دچار تورشن تخمدان میشی و اصلا نباید ریسک کنی.... 

یعنی بعد از داروهای تحریک تخمک گذاری نباید فعالیت داشت؟ من نشنیده بودم! تازه شنیدم ورزش و فعالیت ملا ...

عزیزم تخمک‌گذاری فرق داره..... 

یه فولیکول با کلی فولیکول فرق داره..... 

سلااااااااااااااااااااااام دوستان منم میکرو کردم اخر ماه باید برم برای انتقال کیا انتقال دادن تو این ...

چرا آخر ماه مگه فاصل پانکچر با انتقال اینقدره؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چرا قبل انتقال تشخیص ندادن؟ علایمت چی بود؟ 

هلائمي نداشتم، هايپر شدم از ٢٣ تا فولي با اينكه ذخيره هم الحمدلله بد نيست ولي همه ي تخمكا ضعيف شد و ١٢ جنين همه گريد سي تشكيل شد كه جنين شناس گفت از ضعف تخمك بوده كه منم از اناجون اينجا ياد گرفته بودم رفتم معاينه فرستاد سونو گفت خيلي خفيف داري،، البته گفت بعيده تاثير اون باشه ولي خب حداقلش نوع سيكل واس ميكرو رو تغيير ميدن برام تا مشكلي واس اون اندومتريوز ايجاد نكنه

...