2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام دوستان خوبید؟ من ۲۳سالمه ۲سال پیش عمل لاپاراسکوپی برای اندومتریوزم انجام دادم و۲ساله باردارنشدم ...

عزیزم من با ذخیره 1/4 سه بار پانکچر کردم..... 

پس ذخیرت خوبه نگرانش نباش..... 

اگه همه شرایط خوب باشه انشالله با اولی مامانی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من خیال کردم برا انتقال ممنوعه نه پانکچر  بعد من تو شهر غریبم هیچ کی نیست کمکم کنه  ...

عزیزم اتفاقا بعد انتقال اينقدرا حساس نیست..... 

حالا نری بعد انتقالم خونه تکونی کنی..... 

بعد شروع داروهای تحریک تخمدان بهتره جارو و دولا راست انجام نشه..... 

حالا شانس آوردی تورشن تخمدان نداشتی و تخمدانات سرجاشه..... 

خیلی مراقب خودت باش...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خاكسترى اينقدر خودتو نگران ٢٢ بهمن نكن مطمين باش دكترا بهتر وضعيت هممون رو مى دونن و حتما براى ...

اي خواهر شما چقدر خوش بين هستيد به دكترا

دكتر من ول كرده رفته گفته بهمن ميام حالا هر روز خبر مياد يكماه ديرتر مياد

پنج شنبه رفتم مطب تهرانش ماماش ميگه حالا مشكل چيه؟ خب جنينات كه محفوظند!! گفتم پس ميخاستيد جنينانمم بريزند دور؟! آخه اين چه حرفيه

ديشبم ماماي كرمانشاهش رو تل.گر.ام برام پيام گذاشته كه معلوم نيست دكتر كي بياد و ممكنه تا بعد عيد نياد حالا شما برو با دكتراي ديگه مركز پروسه تو شروع كن اگه دكتر تا موقع انتقال رسيد كه رسيد اگه نرسيد خودم صحبت ميكنم دكتر نصر برات انتقال بده! گفتم خانم عزيز به قل دادن جنين توي رحم نميگند انتقال. از نظر من نوع و دوز داروها مهمتر از مرحله قل دادن جنينه.

به منشي دكتر نصرم زنگ زدم ازش خواهش كنم ايشون پروسه انتقال منو بعهده بگيره ميگه وقت ويزيت بهت ميدم واسه اسفند!! اولين سوالشم اينه چند سالته؟! گفتم من جنين فريز دارم ديگه چه فرقي ميكنه چند سالمه؟ اين نصرم كلا گير سنه

خدايا زود زود بما ني ني بده از شر اين دكترا خلاص بشيم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام دوستم... رفتم ازمایش دادم جوابش شد 189.دیگه ازمایشگاه گفت عالیه فردام باید برم پیش دکترم

خدا و شکر عزیزم..... 

دیدی آز دادی خیالت راحت شد...... 

دوستان من هم طاقت نياوردم و امروز رفتم سونوي غربالگري و آزمايش و خدا رو شكر سونو كه همه چيز خوب بود ...

خدارو شکر عزیزم به سلامتی بغلش کنی..... 

هاناجون مامانم داره محكم دعات ميكنه گفتم دوستم داره برام ميفرسته هاناجون اينم آزمايشمه

ممنونم ازشون🙏🏼🌸لطف مى كنن كارى نكردم اميدوارم فقط جواب بده

منم همه رو طبق نوشته ات برات به همون ايميلى كه بهم دادى مى فرستم براى دكتر

اميدوارم كه جواب بده به محض اينكه جواب داد برات مى فرستم

با هشتگ بدون فاصله اسم رو بنویس بعد که فاصله دادی ابی میشه

با #‍ فکر نکنم دوستمون خوانده بشه..... 

با @ باشه خوانده میشه البته اگه اشتباه نکنم..... 

سلام به همگی  خیلی خوشحالم برات عزیزم  ان شالله یه داداشی برا مهرسا خانم  آن ...

شاینا جونم فدات..... 

التماس دعا دارم شدید..... 

ممنونم ازشون🙏🏼🌸لطف مى كنن كارى نكردم اميدوارم فقط جواب بده منم همه رو طبق نوشته ات برات به همون ...

😘😘😘😘😘😘نميدوني چه جوري خوشحال شد گفتم دوستم داره برام ميفرسته،، چشاش برق زد😭 از صبح داشت ميگفت يه جوري بفرست ديگههههه، همش ميگفتم بلد نيستم مامان، نميشه، مامانم فقط يه منو داره خيلي چشم انتظار نينيمونه😭

...
خانوما چطوری میشه بعضیا سیکلشون بدون استرادیوله چیکار باید کرد؟

به استرادیول نیاز ندارن که سیکلشون بدون استرا هست عزیزم.... 

مگه انجام میدن انتقال با بیهوشی؟

بله عزیزم..... 

اي خواهر شما چقدر خوش بين هستيد به دكترا دكتر من ول كرده رفته گفته بهمن ميام حالا هر روز خبر مياد ي ...

واقعا بعضی دکترا خیلی بی فکرن.خداکنه من با این دکتر نتیجه بگیرم اما اگه یه درصد نشد میام تهران اینبار پیش دکتر طرازی.دکتر من هم خیلی خوبه وقت میذاره برای مریض خیلی مهربونه.اما متاسفانه زیاد اعتقاد به مکمل و تقویتی نداره.و اگرم منفی شی خیلی پیگیر دلیلش نیست.بنظرم دکتر باید همه جوره حواسش جمع باشه.حس خیلی خوبی به دکترم دارم.ولی از طرفی میگم نکنه با این تعطیلات پاشه بره مسافرت.چون مسافرت زیاد تو برنامشه😑اوندفعه هم یکی دو روز بعد انتقال بچه ها رفت مسافرت.حالا از طرفی‌میگم اگه دستکاری نکنم احتمالا بیفته بعد ۲۲ بهمن.شاید اینطوری به نفعم باشه و تا اونموقع اگرم رفته برگشته باشه

زنگ هم میزنی بپرسی مثلا دکتر هست این ماه.میگه بیا ان شاالله که هست!میگم اخه من از راه دور میام.بهم جواب قطعی بدین.میگه نمیدونم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
کامپکت چیه؟

یه مرحله قبل بلاسته..... 

اگه اشتباه نکنم..... 

شاینا جونم فدات.....  التماس دعا دارم شدید.....

قربونت عزیزم ...حتما 

من که خیلی بفکرتم وهمیشه هم میگم با وجود مشغله زیاد بازم لطف میکنی ومرتب به تاپیک سر میزنی وراهنمایی میکنی 

خدا خیرت بده عزیزم ..