2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
نه‌گلم ایرانیه.ممنونم از راهنماییت

منم امروز پری شدم . میخواستم فردا برم آزمایش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
وای فکرشم نمیکردم پریودم انقد دردناک باشه😭😭😭😭چرا هیشکی بیدار نیس اخهههه😭 من مجبورم زنجبیل و عس ...

مگه نباید خورد تو پریودی توروخدا یکی به منم توضیح بده برای اینکه ضخامتم کم نشه تو پریود چیکار کنم قبلش بعدش یه راهنمایی در راه خدا🙈🙈

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهي بسته بودن لوله باعث ميشه لوله ترشحاتي از خودش داشته باشه كه نطفه رو از بين ببره و مانع لانه گزي ...

این ترشحات چطوریه خودمونم می بینیمش 😭😭

آره آنا جون،اما درمانگاه میرم هر بار ینفر تزریق میکنه من نمیفهمم چجوری تزریق میکنن

خودت سرنگ یا لااقل سر سوزن بلند ببر بگو عوض کنه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

خانوما من شمالم میخوام تو شمال میکروانجکشن کنم منتظرم پریود بشم برم که اونم بازی درآورده میخوام خودش بیاد بدون دارویی چیزی الان میگم گل گاوزبون بخورم رو ضخامتم تاثیر داره ؟

خانمها من امروز صبح خیلی ببخشید خوتریزی کردم یه لخته کوچیک هم دفع شد فکر کنم تا سقط شد یا داره سقط م ...

عزیزم توکل کن به خدا..... 

من که خونریزی اساسی داشتم..... 

رفتی دکتر؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خودت سرنگ یا لااقل سر سوزن بلند ببر بگو عوض کنه.... 

عزیزم میشه بگی راحتترین راه تسخیص آندومیتریوز یا هیدروسالپنکس چیه تو تهران جایی هست که همون روز بری بهت وقت بدن وکارای مربوطش انجام بدن بدون عمل وجراحی نمیشه؟

اناجون شما هم سونوي سعادت رفته بودين واس اندومتريوز؟ ليگامان يوتروساكرال درگير بود؟؟

نه عزیزم من همون ابن سینا سونو شدم.... 

برا من یوترو ساکرال و کلدوساک خلفی درگیر بود.... 

دو تا لیگمانا فکر کنم بودن.... 

سلام عزیز دلم آنا جان مهربان و با درک...واااای که نمیدونم وجود شما پاداش کدوم کارمه؟  آناجون خ ...

عزیزم خیلی لطف داری.... 

میدونم دوران جنینی مهمه اما مطمئن باش خدای مهربون هوای گل و گلدون و باغبان داره.... 

منم شدیدا التماس دعا دارم..... 

سلام وقت بخیر خانوما من فردا انتقال دارم کسی هست درمورد استراحت و اینا یخورده راهنماییم کنه؟ 7تا جن ...

عزیزم تغذیه طبق طبع و شرایط.... 

است احتم در حدی باشه که یه بند نخوابیو یه دوری بزنی... 

غذای پر حجم نمیدونم دقیقا یعنی چیا،ببین من سوپ با روغن زیتون خوردم،سالاد زیاد با روغن،پلو و قرمه سبز ...

خوب کم بخوری به حد دفع نمیرسه و ببخشیدا مدفوع آبشو از دست میده و دفع سخت میشه..... 

غذای نونی بیشتر بخور خصوصا نون سنگک.... 

😘😘😘😘😘😘😘ايييي واي اگه بشه كه منّت ميزاري😘😘😘

عزیزم نتونستم هنوز پیدا کنم....