2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست

سلام دوستان گلم🍃🍀☘

انشاءالله همگیتون خوب باشید❤☺

من کمی دچار خونریزی شدم.التماس دعا دارم🐤☺

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیز دلم خودت میدونی حتما که چه قدر برام عزیزی.....  مطمئنم همه شرایطت رو سنجیدی که به این تصم ...

سلام عزیز دلم آنا جان مهربان و با درک...واااای که نمیدونم وجود شما پاداش کدوم کارمه؟ 

آناجون خیلی شرایط سختی پیش اومده واسم...متاسفانه دوباره خلط خونی همزمان با پریود...متخصص ریه گفت یک مورد بسیار نادری هست...گفتم خب پس به سلامتی نادره شدم رفت😃حتی گفتش که نمیتونم هیچ نظری بدم چون اینقدر مورد خاصیه که حتی درمانی واسش هنوز نیست حالا قراره در کنفرانسی مطرح کنن چه مهم شدم من آخه...خدا رحم کنه به جوونیم فقط 

حالا میمونه بحث مادری کردن و...که تنها راهش گذاشتن گلم در گلدون دیگه ای خارج از وجود خودم...فقط امیدوارم شخص دلسوز و آگاهی سر راهم قرار بگیره چون واقعااا چالش زیادی داره این راه....دوران جنینی دوران بسیار مهمیه از لحاظ آرامش تغذیه و...واحتمالا باید تنهایی هندل کنم برای مدتی چون شرایط خاصی داریم و همسرم مدتی در کنارم نیست...برنامه ام اینه که بیاد پیش خودم نمیدونم چقدر امکان پذیره...واااای ٱنا جون زندگیم شد مثه فیلماااا😆😆😆😆

فقط تورو خدادعا کنید واسم همین...

دیگه بعد اینهمه مشکل فقط در آغوش گرفتن یه نوزاد پاک و معصوم روح و روانمو اروم میکنه واسم مهم نیست نمیتونم نه ماه حسش کنم بهش شیر بدم فقط بیاد حتما خدا این توان رو در من دیده نمیدونم توکل به خدا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمیم جون دکترت کیه ،دارو قبل و بعد انتقالت چی بود؟

عزیزم من همدان میرم بیمارستان فاطمیه،،،دکترام گروهی کار میکنن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان گلم🍃🍀☘ انشاءالله همگیتون خوب باشید❤☺ من کمی دچار خونریزی شدم.التماس دعا دارم🐤☺

من هم امروز صبح پا شودم دیدم لباس زیرم کثیف شده الان باز رفتم دستشویی باز میاید 

شما میخواین چیکار کنید؟؟؟؟؟؟

عزیزم میشه بگی چه علائمی داشتی؟

کمردرد وتولگنمم درد میکرد زیر شکمم بعضی موقعها میگیره ول میکنه الان سردردم بهش اضافه شده خخخ

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من هم امروز صبح پا شودم دیدم لباس زیرم کثیف شده الان باز رفتم دستشویی باز میاید  شما میخواین چ ...

در درجه اول توکل بر خدا🍃🍀

عزیزم من شیافم رو سه تا کردم با دوتا آمپول و استراحت زیاد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
 فدات خاله عزیزش 😍❤️🥰❤️🌹😘   امروز  رفته بودم  بیرون اب و هوام عوض بش ...

میدونم خیلی سخته فکر منفی رو کنار گذاشت......

ایشاله دلت شاد شاد بشه عزیزم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ضمنا عزیزم غذای پر حجم خوردی؟؟؟؟  فقط با سوپ و آش و این جور چیزا یبوست میشیا.....

غذای پر حجم نمیدونم دقیقا یعنی چیا،ببین من سوپ با روغن زیتون خوردم،سالاد زیاد با روغن،پلو و قرمه سبزی و پلو و کباب تابه ای البته   برنجمو کم خوردم کلا دلم غذا نمیخواست زیاد روز پانکچر که تو بیمارستان هیچی نخوردم ناهار غذارو میدیدم حالم از بوی مرغش بد میشد درصورتیکه بقیه داشتن میخوردن،فکر کنم سه روز طول کشید تا شکمم کار کنه همینا که خورده بودمم دفع نمیشد،حالا الان خوب شدم فکر میکنم عوارض بیهوشیم بود 

خانمها من امروز صبح خیلی ببخشید خوتریزی کردم یه لخته کوچیک هم دفع شد فکر کنم تا سقط شد یا داره سقط م ...

عزیزم استرس رو کم کن....اگر میتونی دکتر برو و اگر نه تماس بگیر......نشاسته بریز رو اب بخور تو اب کم بریز.چند بار بخور

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام انا جون.خوبی؟خواستم بپرسم هزینه میکرو پیش دکتر ط ر ا ز ی چند میشه؟

عزیزم من نرخ الانو نمیدونم..... 

من سال 94 انجام‌دادم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com