2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
😘😘😘😘😘😘نميدوني چه جوري خوشحال شد گفتم دوستم داره برام ميفرسته،، چشاش برق زد😭 از صبح داشت ميگفت ...

ای جونم.عزیزم ان شاالله این ماه مامان میشی دل ما و مامان جونت شاااد میشه.شما کی انتقال داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون اینارو کی باید انجام بدیم دکتر طرازی فقط واسه من AMH , پرولاکتین و ژن غلظت خون نوشته بهش گف ...

نه عزیزم همچین بایدی براشون نیست...... 

حالا شانس آوردی دکترت همین ژن غلظت خونم نوشته..... 

تا چند بار منفی و سقط نباشه نمينویسن.... 

تازه ط ر ا ز ی معمولا بعد یه منفی مینویسه...... 

خیلیا باید 3-۴ بار تجربه تلخ داشته باشی شاید بنویسن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااای من چقدر عقبم😯 آقا کی به کیه!!!!  چی به چیه!!!! همگی خوبین؟

سلام رویا جونم.خودت و نی نی خوبین؟منم چندبار اینجوری شدم.یه روز غیبت کنی از کلی خبر محروم میشی😂

شمیم و گبلک مثبت شدن خداروشکر.فعلا همینا

رها جونم متاسفانه منفی شد

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم همچین بایدی براشون نیست......  حالا شانس آوردی دکترت همین ژن غلظت خونم نوشته.....&nbs ...

واقعا؟من فکرمیکردم طرازی از اون دکتراست که دفعه اول مینویسه😑ای خدا.چرا نمینویسن اخه!

بچه ها هرکی جوابی برا این سوال میدونه منت میزاره پاسخ بده،، اینکه پرولاکتین طی دوماه نرمال میشه؟ یا ...

شرمنده جوابی براشندارم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام آنای عزیز ی سوال داشتم دکتر من برای ماه قبل از پانکچر برام روزی دوتا استرادیول والرات نوشته وگفته ک هر وقت پریود شدم برم مرکز دو روزه ک لک بینی دارم امروز قرصام تموم میشه چ کار کنم بازم استرادیول را ادامه بدم یا اینکه قطعش کنم و منتظر خونریزی بشم دکترم گفته لک بینی جزو پریود حساب نمیشه

خستم خیلی،،،خدایا فرجی
@تورک_آنا     اناجون این پست منو میخونین نظرتونو بگین؟؟

شرمنده واقعا در مورد پرولاکتین اطلاعاتم تقریبا صفره..... 

سلام من رفتم از دادم ،متاسفانه اینبارم منفی بود

متاسفم عزیزم...... 

واقعا نمیدونم چی بگم!!! 

عزیزم اتفاقا بعد انتقال اينقدرا حساس نیست.....  حالا نری بعد انتقالم خونه تکونی کنی.....  ...

یعنی بعد از داروهای تحریک تخمک گذاری نباید فعالیت داشت؟ من نشنیده بودم! تازه شنیدم ورزش و فعالیت ملایم کمک میکنه به تخمک گذاری

اي خواهر شما چقدر خوش بين هستيد به دكترا دكتر من ول كرده رفته گفته بهمن ميام حالا هر روز خبر مياد ي ...

تارا جون دکتر نصر  انتقال دکترای دیگه رو قبول نمیکنه و اولین ملاکش به گفته خودت  سن هست مگه اینکه دلیل توجیه کندده داشته باشی