2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
بدون بيمه بينهايت بالاست البته بستگى به نوع جراحى داره مثلا برات مثال زايمان طبيعى و سزارين رو مى زن ...

خيلي ازت ممنونم عزيزم،، همين حدودش رو ميخواستم بدونم😘😘😘 اونجا هم مثل ايران زايمان از ارزون ترين جراحي هاست؟؟ مثلاً تو ايران هزينه ي بيشتره جراحي ها عموما خيلي بالاس نسبت به زايمان،، مثلا زايمان ٥ يا ٦ تومن باشه بقيه جراحي ها حداقل دوبرابر اونه

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیییزم مرسیییی،والا انتقال اولمه تا حالا هیچکاری نکردم قبل این،امیدوارم همین نتیجه بده بشه آخریش😂

ميدونم انشالله اولي و اخري باشه،، منظورم اين بود كه تاريخ انتقالت چندمه؟ 

از دكتر طرازي راضي بودي؟ از شروع داروها تا پانكچر چند روز طول كشيد؟ قبلش ال دي داشتي؟

...
خيلي ازت ممنونم عزيزم،، همين حدودش رو ميخواستم بدونم😘😘😘 اونجا هم مثل ايران زايمان از ارزون ت ...

در اين مورد چيزى نمى دونم اما كلا نسبت به ايران هزينه ها بدون بيمه قابل مقايسه نيست

از كوچيكترين كارهاى درمانى تا جراحى هاى خيلى بزرگ

مثلا همين آزمايشهاى ايمنى و انعقادى كه ايران انجام دادم و كلا شد برام ١/٦٠٠ اينجا كه امكان نداشت برام انجام بدن از بس كه تخصصى بود و هر جايى اصلا انجام نمى داد از طرفى به حدى اين آزمايشها هزينه هاش بالاست كه كمتر بيمه اى كاور مى كنه مگر اينكه دكترها لازم بدونن كه طرف بايد انجام بده كه در شرايط من اصلا اين كارو به هيچ وجه نمى كردن

گلم رفتی آزمایش ؟

نه عزیزم نتونستم برم.میشه عصر ازمایش داد یا باید حتما صبح باشه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه عزیزم نتونستم برم.میشه عصر ازمایش داد یا باید حتما صبح باشه؟

خیال کردم الان میای میگی مثبت شد . ن گلم اشکال نداره هر وق بری درسته گلم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

هاانا#  

هاناجون من اخرین.بار 4ماه پیش ویتامین دی چک کردم 31بود ک.گفتن خوبه..بنظرت تا الان تغییر کرده..لازمه قبل انتقال چک.کنم یا قرص بخورم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
خیال کردم الان میای میگی مثبت شد . ن گلم اشکال نداره هر وق بری درسته گلم 

نه من اصلا امیدی به مثبت شدنش ندارم.راستش هیچ علائمی ندارم.اگه مثبت بود حداقل باید یه نشونه ای هایی از بارداری میومد سراغم.واسه همین اصلا میل ندارم برم ازمایش بدم.از منفی شدن بعدش ترس دارم.خدا به دادم برسه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رنج آزمايشگاه چي بود؟

خیلی اعداد داره سر درنمیارم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه من اصلا امیدی به مثبت شدنش ندارم.راستش هیچ علائمی ندارم.اگه مثبت بود حداقل باید یه نشونه ای هایی ...

ان شالله ک مثبت بشی ان شاللا . کار ب علایم نداشته باش منم اصلا علایم ندارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خداروشكر انشالله حتما اين بار نتيجه مى گيرى دو سه روز قبل انتقال كيسه آب گرم بذار رو دلت و رحم ات ...

هاناجون میشه بگی شما وقتی مثبت شدی لک دیدی؟یا ن؟اگه دیدی چندروز بعد انتقالت؟هیچکس جواب نمیده

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
هاانا#   هاناجون من اخرین.بار 4ماه پیش ویتامین دی چک کردم 31بود ک.گفتن خوبه..بنظرت تا الان تغ ...

معمولا تو پاييز و زمستون ويتامين دى مى ياد پايين به خاطر آب و هوا

به نظرم بهتره چك كنى قبل انتقالت تا خيالت راحت بشه عزيزم💕🌸

هاناجون میشه بگی شما وقتی مثبت شدی لک دیدی؟یا ن؟اگه دیدی چندروز بعد انتقالت؟هیچکس جواب نمیده

نه عزيزم من هيچ لكى نداشتم خودتو نگران اين موضوع نكن كه بدن هر كسى واقعا با بقيه فرق داره