2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
محدثه# عزيزم جواب آمينوسنتزت اومد؟؟؟انشالله كه تا الان دلت آروم و پر از آرامش شده باشه🙏🏼🌸💕

هاناجوووون سلام خوبي؟ دكترم قبول كرد انتقال نچرال، هيچي ندارم جز يه آمپول آزادسازي

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نه رفلکس طبیعی بدنته نباید مانعش بشی.....  انوکسان یا مشتبهاتشو داری؟؟؟؟

اره انوکساپارین تزریق میکنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
گوارای وجودت عزیزمممممممم.....  تبریک بعد این پست هر چند مجدد باشه خیلی کیف میده.....

ممنونم انای مهربون،،،امیدوارم واقعا از ته  دلم دعا میکنم که از این روزای قشنگ قسمت همه بچهای تاپیک بشه بحق امام زمان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هاناجوووون سلام خوبي؟ دكترم قبول كرد انتقال نچرال، هيچي ندارم جز يه آمپول آزادسازي

خداروشكر انشالله حتما اين بار نتيجه مى گيرى

دو سه روز قبل انتقال كيسه آب گرم بذار رو دلت و رحم ات

اگه ويتامين ديت اوكى هست كه هيچى اما اگه معموليه مثل من و جا داشت يكى بخورى دو روز قبل انتقال يكى بخور

و اگه ممنوعيت براى نزديكى ندارى روز قبل انتقال داشته باش و حتما به ارگاسم برس

انشالله خدا همراهته و دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🌸💕

اره انوکساپارین تزریق میکنم

عزیزمممم فرشته ی نازت رو تبریک میگم ان شالله بخیر خوشی بغل بگیری 😘😍🥰❤️ 

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃اینم قر من   خاله اش براش میرقصه 💃💃💃💃

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خداروشكر انشالله حتما اين بار نتيجه مى گيرى دو سه روز قبل انتقال كيسه آب گرم بذار رو دلت و رحم ات ...

ميسي دوست گلم😘 كيسه اب گرم شبا موقع خواب از دو سه روز قبل تا همون شب انتقال هر سه شبو؟ يا فقط يك شب؟ و سوال آخرم اينكه😁بيخشيد البته زياد شد😅اينكه مثلا صبحش انتقال دارم ديشبش رابطه باشه؟

...
ميسي دوست گلم😘 شبا موقع خواب كيسه اب گرم بزارم كافيه؟؟ از دو سه روز قبل تا همون شب انتقال هر سه شبو ...

من دقيقا از سه يا چهار روز قبل انتقال هر شب تا صبح كيسه آب گرم مى زاشتم در طول روز هم اگه حس مى كردم يه ذره سرده دلم بازم مى زاشتم.

من انتقالم ساعت ٢:٤٥ بعدازظهر بود صبحش نزديكى داشتم تو اگه صبح انتقالته شب قبلش اگه ممنوعيت ندارى حتما داشته باش و حتما حتما به ارگاسم برس وگرنه فايده اى نداره

هر سوالى داشتى بپرس بتونم مفيد باشم خوشحال مى شم در مورد ويتامين ديت هم مطمين شو اگه جا داره بخورى دو تا سه روز قبل انتقالي يكى حتما بخور

من دقيقا از سه يا چهار روز قبل انتقال هر شب تا صبح كيسه آب گرم مى زاشتم در طول روز هم اگه حس مى ...

مفيد كه يه ثانيه شه، من حس خواهري بهت دارم، اين نچرالم از شما ياد گرفتم رفت به دكتر گفتم،😘😘😘 اخه استراديول برام خوب نيست به خاطر اندومتريوز،، هاناجون هزينه ي بستري تو بيمارستان مثلا يه شب به پول ايران اونجا بدون بيمه چنده تقريباً ؟ ميخوام حدودي دستم باشه

...
مفيد كه يه ثانيه شه، من حس خواهري بهت دارم، اين نچرالم از شما ياد گرفتم رفت به دكتر گفتم،😘😘😘 ...

بدون بيمه بينهايت بالاست البته بستگى به نوع جراحى داره مثلا برات مثال زايمان طبيعى و سزارين رو مى زنم كه خيلى با هم هزينه هاش فرقى ندارن

بدون بيمه فقط هزينه زايمان و بيمارستان حدودا ٥٠٠٠ يورو مى شه ديگه هر چه قدر بيشتر بخواد كسى بيمارستان بمونه بيشتر مى شه من در اين حد مى دونم مى گم بازم دقيق دقيق نيستن

سلام دوست خوبم ممنون بابت راهنمایی تون...بله واقعا سلامتی در اولویت هست اما اونم در گرو بارداری متاس ...

سلام عزیزم،ممنون بابت دعای خیرت،آتریساجان باروحیه ای که من از شما سراغ دارم وبااین جدیتت برای مادرشدن،مدیریت مادر جایگزین که چیزی نیست ،اگه به شما بگن برای این کار باید ایرانو بااین شرایط و اوضاع مدیریت کنی حتمامیتونی و میکنی،پس بسم الله بگووشروع کن دوست خوبم،اندکی صبر سحر نزدیک است....

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....