2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
معمولا تو پاييز و زمستون ويتامين دى مى ياد پايين به خاطر آب و هوا به نظرم بهتره چك كنى قبل انتقالت ...

ممنون عزیزم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزيزم من هيچ لكى نداشتم خودتو نگران اين موضوع نكن كه بدن هر كسى واقعا با بقيه فرق داره

آره میدونم بدن هرکس فرق داره،هیچوقت بین سیکلت لک نداشتی و موقعی ام ک باردارشدی لک نداشتی؟

من هیچوقت بین پریودام لک نداشتم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا تو پاييز و زمستون ويتامين دى مى ياد پايين به خاطر آب و هوا به نظرم بهتره چك كنى قبل انتقالت ...

راستی من به دستور پزشک از پارسال ویتامین دی میخورم از هفته ای یکی شروع شد و به ماهی یکی رسید الان این ماه ک وقت  ویتامین دی خوردنم رسیده باید چیکارکنم انتقالم دادم این ماه اینم میگی ممنونم😊

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آره میدونم بدن هرکس فرق داره،هیچوقت بین سیکلت لک نداشتی و موقعی ام ک باردارشدی لک نداشتی؟ من هیچوقت ...

من فقط روز اول شروع پريودم لك هميشه داشتم و بين سيكلها نداشتم و خداروشكر تا الان بارداريم هم لكى نداشتم🙏🏼

راستی من به دستور پزشک از پارسال ویتامین دی میخورم از هفته ای یکی شروع شد و به ماهی یکی رسید الان ای ...

بعد از انتقال ويتامين دى بايد حذف بشه مگر اينكه دكترت با آزمايشى كه بعد از مثبت شدن ازت مى گيرن صلاح بدونه كه بايد ويتامين دى بخورى

ان شالله ک مثبت بشی ان شاللا . کار ب علایم نداشته باش منم اصلا علایم ندارم

اخه امروزم باز بی بی چک زدم منفی شد.اخه ادمای عاقل و بالغیم.با ده روز تاخیر اگه باردار بودم باید یه هاله ی خیلی کمرنگ مینداخت دیگه

نمیدونم بخدا.شایدم عصر رفتم آزمایش دادم

بنظرت اگه منفی بودم همنیجوری منتظر بمونم پری خودش بیاد یا اینکه‌چیزی استفاده کنم؟میدونم انا جون همیشه میگه دستکاری نکنین ولی واقعا شرایطم خاصه.داره میخوره به روزای ۲۲ بهمن اینا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بله داشتم ولی اینی که دیدم بیش از لک بود البته  سه روز دیگه موعدمه بخدا خسته شدم از بس هرماه ...

کاملا درکت میکنم.ان شاالله این دفعه مامان شده باشی و سوپرایز شی حسابی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
انتقال كه لزوما ١٤ سيكل نيست ممكنه ١٩ سيكل باشه يا ١٨ ، ١٧

میدونم عزیزم منم انتقالم نمیدونم کی باشه اما اولین ویزیتم با دکترم ۱۴ سیکلمه.که دارم حساب میکنم می افته همون روزا!خیلی نگرانم بخوره‌به تعطیلی و مسافرت و این چیزا

اخه امروزم باز بی بی چک زدم منفی شد.اخه ادمای عاقل و بالغیم.با ده روز تاخیر اگه باردار بودم باید یه ...

خاكسترى اينقدر خودتو نگران ٢٢ بهمن نكن مطمين باش دكترا بهتر وضعيت هممون رو مى دونن و حتما براى اين روزا هم برنامه ريزى مى كنن بى خيال باش دختر خوب 

بسپار به خدا انشالله بهترينها در انتظارته😘🌸

خیلی عالیه  فکر اساسی کردی برای خودت و آرامشت.و حفظ آرامش زندگیتون ...... انشاله خدا در همین ب ...

فدات خواهری.بده که رو تخم چشام چاش میدم نده هم خیالی نیست حتما مصلحتم همین بوده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خاكسترى اينقدر خودتو نگران ٢٢ بهمن نكن مطمين باش دكترا بهتر وضعيت هممون رو مى دونن و حتما براى ...

چشم عزیزم.ممنون هانا جون.میگم سارا جون گفت زنجبیل و نبات خورده سه روز پشت سر هم و پریود شده.نمیدونم تاثیر داشته یا نه.بنظرت بخورم زودتر پری بیاد؟یا دستکاری نکنم؟بخاطر ضخامت یکم شک دارم و چیزی سرخود نمیخورم

فدات خواهری.بده که رو تخم چشام چاش میدم نده هم خیالی نیست حتما مصلحتم همین بوده

قربون دلت ثمین جونم

مطمئنم توی اوج بیخیالی دلت شاد میشه

قربون دلت ثمین جونم مطمئنم توی اوج بیخیالی دلت شاد میشه

چی بگم خواهر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آناجون سلام عزیزم.خوبی خانومی...🌸

دختر نازت وپسر گلت خوبه حالشون؟

عزیزم در مورد سرم آی وی آی جی اطلاعاتی داری بهم میدی عزیزم؟اینکه عواضی داره یا نه 

چقدر باعث مثبت شدن انتقال میشه؟

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤