2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
سلام،من با دوتا جوجوی ناز دارم برمیگردم خونه😊😊😊 فقط یسوال لطفا جوابمو بدین من فکرکنم پنج دقیقه ب ...

نه عزیزم کار خوبی کردی.... 

از الان داری آموزش جیش کردن میدی..... 

هزینه پوشکهاتون رو پس انداز میکنین..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان کسی بوده باتخمک اهدایی حامله شده باشه لطفاداروهای بعدانتقالشوبگه

عزیزم چند صفحه قبل همین پستت برو ساراونیکا اگه اشتباه نکنم همون مامان کتایون سابق بهمون سر زده..... 

الان دوقلو داره عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جواب بتای مجدد گلبک چی شد؟ دیروز وقت نکردم نظرات رو بخونم

فکر کنم تا اینجا ندیدم پستش رو البته اگه درست یادم مونده باشه..... 

مرسی عشقمخدا از دهنت بشنوه. فقط چند روز بعد از انتقال میشه حمام رفت؟؟؟

والا بهتره چند روز مثلا 3-4 روز اول نره اما در کل حموم رفتن بد نیست اگه کوتاه (5 دقیقه) و کم بخار باشه و داغ نباشه هر روزم بره خوبه..... 

سلام مجدد چرا کسی جواب منو نمیده؟ حتما باید از قبل آشنایی داشته باشیم؟ میشه از هزینه ها ی میکرو در ر ...

سلام خانمی،به من قبل از شروع سیکل کارشناسای رویان گفتن هزینت حدود هفت تا ده تومن میشه برا خود من تقریبا هفت تومن شد،درباره اندومتریوز اطلاعی ندارم

سلام خانمهای گل وآنای عزیز اگه میشه راهنمایی کنید من همسرم نزدیک دوساله عمل واریکوسل کرده مورفولوژیش ...

عزیزم ذخیرت چند بود؟

بچه ها من میتونم روی برنجم کمی زیره سیاه بریزم؟  زیره سبز که میدونم قاعده آوره. زیره سیاه چی؟& ...

والا من طبعم با اینکه سرد بود برنج رو میخوردم فقط یادمه اون زمان یه جا خونده بودم کته طبعش گرم‌تر از برنج آبکشه..... 

البته اینکه درسته یا نه نمیدونم ولی من کلا کته درست میکردم..... 

سلام دوستان من قرار این ماه آی وی اف بشم موعد پریودم همیشه سر موعدِ این ماه دو روز قبل موعدم و فرداش ...

عزیزم مطمئنی مامان نشدی؟ 

سلام خانما روز 16 انتقالم بتام 35 بود 48 ساعت بعد که امروز بود باز از دادم شده 79 .میتونم امیدوار با ...

حتما چرا نباشی؟ 

مبارکت باشه عزیزم..... 

گوارای وجودت..... 

سلام  ازمایشم منفی شد      فقط پریودم عقب افتاده یه هفته

متاسفم عزیزم..... 

امیدوارم به زودی برات جبران بشه.... 

عزیزم از الان شکم گندتو تبریک میگم......  لگداشم نوش جونت.....

تشکر عزیزممممممممم 😍❤️خدا از دهنت بشنوه مهربونم ممنونمممم ازت که همیشه پاسخگو هستی🌹❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
کسی اینجا اندومتریوز داره که بامیکرو بارداربشه

آندومتریوز بحث پیچیده ایی داره

کجا رو درگیر کنه و مقدارش چقدر باشه...

بله مورد بوده با اندومتریوز خفیف باردار بشن بعد در سزارین اندومتریوز هم برداشتن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وای چه قدرم خوشگله.....  چه قد و بالاییییییی.....  هزار ماشالله.....

فدات خاله عزیزش 😍❤️🥰❤️🌹😘 

امروز  رفته بودم  بیرون اب و هوام عوض بشه پیاده روی کردم اهسته چون دکترم گفت مشکلی نداره بعد هفت روز فقط کار سنگین نکنم ولی امشب گلاب به روت رگ خونی یبار دیدم نگرانم کرده 😔 هرکاری کردم فکرای منفی نکنم نشد دو روزی میشه حال هوام ابریه 😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸