2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
نه نداشتم  ال دی کمک کننده س در این مورد؟

ال دی تو یه دست شدن فولیکولها ظاهرن بی‌تاثیر نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما بلاخره کدوم دکتر رفتید تا نتیجه دیدید

عزیزم من زیر نظر خانوم دکتر ط ر ا ز ی بودم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرت نشاسته بخورم طبعم سرده؟؟

والا نشاسته طبعش سرده نخوری بهتره..... به نظر من این چیزا تاثر + با - قابل ملاحظه ای ندارن پس خیلی درگیرش نشیم راحتتریم.... 

امیدوارم به بقیه خواسته هات هم برسی.شما با این دل مهربونت حقته عزیزم😘

فدات عزیزم...... 

انشالله بهترین منتظر تک تک دوستامه..... 

سلام بچه ها من پانکچر کردم 18 تا تخمک داشتم ولی اسپرم شوهر خوب نبود و 4 تا جنین تشکیل شد که 3تاش از ...

عزیزم خدا بخواد همون یه دونه هم میتونه زیادی بیاد واست..... 

ممکنه حتی قبل انتقال طبیعی باردار بشی و اصلا به انتقال نرسه..... 

عزیزم من زیر نظر خانوم دکتر ط ر ا ز ی بودم..... 

ممنون منم ۹۰ درصد دوست دارم برم پیش دکتر طرازی ده درصدم برم رویان الان موندم کدومو برم چون تو رویانم پرونده دارم یبارم میکروی ناموفق انجان دادم

سلام،ممنون،آره نوشته بود ۱۲تا تخمک اما من آخرین بار ۸تا فولیکول داشتم چطور ۱۲تا تخمک داشتم   &n ...

عزیزم خوب تو سونو ممکنه همه فولیا دیده نشن..... 

سیلاممممممممممممممم به روی ماهتون   😍 به دیماغ چاقتون 😆 روی ماه همتون رو میبوسم 😍تشک ...

عزیزم از الان شکم گندتو تبریک میگم...... 

لگداشم نوش جونت..... 

انشااله دلت خوش بشه مگه جنین ممکنه بعد فریز از بین بره خدااا من یه دونه جنین فریز دازم هایپر شدم 😢 ...

عزیزم بسپارش به خدا بخواد با همون یه دونه دوقلو هم بارداری..... 

رها عااشق این خنده هاتم؛ انشاالله ک ازمایشت مثبت میشه

فداتشم عزیزم 😍😘نه امیدی بهش ندارم چون بی بی چک همیشه واسه من درست بوده😁😁

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
یه نقطه سفیده اون وسطه خوده خودشه    

وای چه قدرم خوشگله..... 

چه قد و بالاییییییی..... 

هزار ماشالله..... 

الهام جوون آز من11بهمن ،واسه شما چه تاریخی نوشتن

عزیزم انشالله به زودی هدیه هانا جون تنت کنی..... 

مرسی عزیزم ببخشیدا هی سوال میپرسم🙈تو بیمارستان گفتن هایپر شدین؟علائمتون چی بود واسه هایپری؟بعد یه چ ...

خواهش میکنم

دکتر قبل پانکچر از روی سونو بهم گفته بود ک هایپر میشم ب خاطر تعداد تخمک بالا....بعد پانکچر تخمدانم درد میکرد ....تعداد تخمک از دکتر پرسیدم چندتا بود و تعداد جنین رفتم بیمارستان پرسیدم و کارت جنین فریزام گرفتم