2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
فداتبشم گلم ان شاالله اول خبر بارداری شما رو بشنوم بعد خودم😍😍😍

ممنون گلم ..رها جون. ی مدت صبر کن دیگه عجله نکن..برسیهای لازم رو انجام بده. بعد برو واس انتقال بعدی ..انشالله ک قراره تو سال جدید مامان بشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ترانه جون انشالله ک باردار شدی شیاف بیزاکودیل نمیتونی استفاده کنی...

وای مجبور شدم آخه هرکاری کردم شکمم کار نمیکرد😥البته باردار نیستم ولی واقعا نمیدونم باردار شم چجوری میخوام بدون شیاف درستش کنم😬هیچوقتم یبوست نگرفته بودم بیشتر میترسیدم،فکر کنم اثرات بیهوشیم بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گونال و منوتروپین

مهارت چی بود؟ 

والا من اولین سیکلم گونال و منوتروپین داشتم البته سینافکت داشتم از دوم سیکل.... 

سیکلم کوتاه اگونیست بود.... 

یادمه تا وقتی سینافکت میزدم با اینکه دز گونال و منوتروپینم بالا بود تخمدانام اصلا تکون نخوردن.... 

به محض قطع کردنشون تازه خودی نشون دادن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم.من روزی 3 عدد امپول منوپیور و 300 واحد سینال پیور و 20 واحد سینافکت به مدت یه هفته  تزری ...

عزیزم تخمک هات ضعیفِ که این داروها برات کمِ خوب...

آمپول گونال برای من خیلی بهتر بود و منوپیور هم امپول به شدت خوبی هست 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یه چیز خیلی خوب برای برطرف شدن یبوست اینه که صبح ناشتا آب ولرم (رو به گرمی)یک لیوان تا ۲لیوان بخورید ...

مرسی مهربونم راستش من مجبور شدم شیاف بذارم ترسیدم از اینکه بدتر نشه و به تخمدانام فشار نیاد به خاطر پانکچر،البته اینایی که گفتیو سیو کردم تا رعایت کنم یبوست نگیرم دیگه،ممنونم

ممنون گلم ..رها جون. ی مدت صبر کن دیگه عجله نکن..برسیهای لازم رو انجام بده. بعد برو واس انتقال بعدی ...

اره عزیزم دیگه جنین هم ندارم ان شاالله سال دیگه با امادگی بیشتر ادامه میدم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
اخه جنین من ۱۹ دی تشکیل شده یعنی تنها روزی که من اقدام داشتم اون روز بود،یعنی دکتر انتظار داشته الان ...

نگران نشو بنده خدا حرف بدی نزده

درستِ 

زود نرو سونو استرس میگیری بیخودی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
متاسفام عزیزم. امیدوارم خدا خودش بهترین ها روبه زودی برات رقم بزنه

ممنونم عزیزم با دعای شما ان شاالله

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام مجدد چرا کسی جواب منو نمیده؟ حتما باید از قبل آشنایی داشته باشیم؟ میشه از هزینه ها ی میکرو در رویان بگین چون من ماه اینده اونجا میکرو دارم همچنین کسی اندومتریوز داشته و بامیکرو باردارشده؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو