2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
بچه ها من خیلی حالت تهووع دارم و معدم میسوزه چیکار کنم😥😥😥😥😥

با دکترت مشورت کن برا من پنتاپرازول جواب میداد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
Amh 3.1 هس اما لابد ذخیره کمه دیگه

عزیزم 3 و یک دهم اگه منظورت که ذخیره کمی نیست!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشتن ساعت یک و نیم ظهر تا 2 آزمایش اسپرم انجام میشه، یعنی بعد از ظهر به ما جواب میدن؟ 

اگه ظهر انجام میشه شاید دیگه روز بعدش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اره می دونم عددش خوبه اما عملا با تعداد فولی هام نمی خونه

عزیزم شاید نوع سیکلت مناسب نیست..... 

با این ذخیره ممکنه حتی هایپر بشی...... 

سلام خانم های گل من یک شنبه عمل تخمک کشی دارم دیروز که سونو شدم سایز فولی ها ۱۰ بود چی بخورم که سایز ...

با سایز ۱۰ میخوان پانکچرت کنن؟

عزیزم مطمئنی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
یعنی اگه شوهرم ظهر آزمایش بده بعد از ظهر میتونیم جواب بگیریم ببریم مطب؟ 

حالا فرداش برین

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ازی جون جای نگرانی نیست..خب درست گفتن بهت واس دیدن ساک باید بتا بالای1000باشه..عزیزم فکرتو درگیر نکن ...

اخه جنین من ۱۹ دی تشکیل شده یعنی تنها روزی که من اقدام داشتم اون روز بود،یعنی دکتر انتظار داشته الان بتام بالای ۱۰۰۰ باشه ؟تازه چهار روز پریم عقب افتاده

آره گفتن ظهر، ممنون عزیزم😍

اگه صب باشه ظهر جوابش میدن اگه ظهر باشه حتما دیگه روز بعدش جواب میدن

عزیزم نمدونم. چه بگم ..چقد من دلم میخواست تومثبت شی رها

فداتبشم گلم ان شاالله اول خبر بارداری شما رو بشنوم بعد خودم😍😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستان ، ان شا الله ، چشم عزيزم يكشنبه ميرم سونوي nt حتما خبر ميدم اينجا .

عزیزم منتظر خبرهای خوبیم 

انشالله...

براتون صلوات میفرستم 🌹

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چی بگم والا خیلی خسته شدم اگه مشکلمو پیدا کنن می رم دنبال چاره ش اما همین طور دور خودم می چرخم ظ ...

عزیزم تو سیکلات سینافکت داشتی؟؟؟ 

اخه جنین من ۱۹ دی تشکیل شده یعنی تنها روزی که من اقدام داشتم اون روز بود،یعنی دکتر انتظار داشته الان ...

عزیزم.نگفته ک الان 1000باشه بهت گفته سه روز دیگه انجام بده بالای 1000باشه خوبه..خودتم میدونی ک روند رشد بتا مهمه ک براتو هم خداروشکر خوب بوده پس نگران نباش.خدایی ک این.معحزه رو گذاشته تو دلت خودش هم مواظب همه چی هست ک بخیر وخوشی بگذره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹