2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست
چی بگم والا خیلی خسته شدم اگه مشکلمو پیدا کنن می رم دنبال چاره ش اما همین طور دور خودم می چرخم ظ ...

داروهای تحریک تخمدانت چی بوده عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام روز ده انتقالم ، بنظرتون چه روزی بی بی بزنم؟🤣🤣🤣 لطفا نگین نزنم چون صبر ندارم😁 مثبت یا منفی باید زودتر بفهمم تا راحت تر قبول کنم😊 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
خواهش میکنم عزیز دلم، استرادیول ایرانی روی 90درصد هیچ تاثیری نداره، فقط خارجیش خوبه

اي داد بي داد اينهمه هزينه ميكنيم اخرش بيفايده بشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام روز ده انتقالم ، بنظرتون چه روزی بی بی بزنم؟🤣🤣🤣 لطفا نگین نزنم چون صبر ندارم😁 مثبت یا منفی ...

رها باز شروع كردي عجله !!! نكن خواهر جان وايسا تروخدا 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
اي داد بي داد اينهمه هزينه ميكنيم اخرش بيفايده بشه 

نه عزیزم من استرادیول ایرانی داشتم ، خیلی ها با ایرانی نتیجه گرفتن

نه عزیزم من استرادیول ایرانی داشتم ، خیلی ها با ایرانی نتیجه گرفتن

اره من شنیدم خیلیا با ایرانیش جواب گرفتن.ایشالا منم جواب بگیرم چون واقعا خارجیش گیرم نمیاد 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
رها باز شروع كردي عجله !!! نكن خواهر جان وايسا تروخدا 

فداتبشم بخدا ناراحت نمیشم چون همه چی رو سپردم بخودش هر وقت صلاحم بود بهم بده ، فقط خیلی عجولم وکنجکاو😁😁😁