2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست

سلام به همه دوستان خوبم🌹

ممنونم که برام دعا کردید و ممنون از کسانی که به یادم بودن و سراغ گرفتن

از صبح می اومدم می خوندم کامنت ها رو و اینقد جو تاپیک شاد بود که دلم نیومد خرابش کنم

اول از همه تبریک می گم به گلبک و شمیم❤️ امیدوارم دوران بارداری خوبی داشته باشید و دردونه هاتونو صحیح و سالم بغل بگیرید.

کاش منم سومین نفری بودم که می اومدم و با خوشحالی خبر مثبت شدنم رو می دادم. اما ازمایشم در کمال بهت و ناباوری خودم منفی شد😔
میگم بهت و ناباوری چون اونقدر این دوهفته با بچه هام رویا پردازی کرده بودم و زندگی واقعی داشتم باهاشون که باورم نمیشد نتیجه اش بشه این.
از قبل انتقال به توصیه دوستان خوب اینجا سعی کردم افکارم فقط مثبت باشه و فقط به نتیجه شیرینش فکر کنم...اما فکر کنم زیاده روی کردم که اینجوری دنیا روی سرم خراب شد. قصر شیرین ارزوهام فروپاشید و من زیر اوارش له شدم. شاید اگه اینقد خوشبین و امیدوار نبودم الان تا این اندازه احساس درموندگی نمی کردم. هیچ علایم خاصی نداشتم این مدت اما ته دلم حس می کردم اطمینان خاطر داشتم. اونقدر به لطف خدا امیدوار بودم که امروز به مثبت و منفی فکر نمی کردم فقط منتظر بودم از روی عدد بتام حدس بزنم چند قلوشون تو دلم لونه کرده.

من خیلی صبر کردم تا به مرحله انتقال رسیدم... کلی مانع سر راهم بود که برای هرکدومش کلی غصه خوردم.یکی یکی موانع برداشته می شد و در کمال حیرتم خدا بهترین زمان رو برام در نظر گرفته بود. قبل انتقال من ۶ روز هفته سرکار بودم و سرم حسابی شلوغ بود اما فرصتی پیش اومد که تونستم دو هفته استراحت داشته باشم و فقط دو سه مرتبه اونم یکی دوساعت رفتم بیرون. کلی خدا رو شاکر بودم و فکر می کردم حالا که خیریت بوده انتقالم عقب بیفته و خدا همه چی رو برام مهیا کرده حتما حواسش بهم هست و نا امیدم نمی کنه

چه روزایی رو با بچه هام سپری کردم و‌چه کوتاه بود دوران مادرانه های من....

هر روز باهاشون حرف می زدم براشون دعا و ایت الکرسی می خوندم....هر صبح بهشون صبح بخیر می گفتم و شبا براشون لالایی می ذاشتم.

از برنامه هایی که براشون داشتم براشون می گفتم... ولی انگار همه اینا کافی نبود تا لیاقت مادری منو بهشون ثابت کنه... شایدم اون طفلکا می خواستن که پیشم بمونن اما خدا منو لایق ندونست

می دونم که بهم میگید صلاح و مصلحت این بوده که حتما بوده! اما چون از درکش عاجزم اینقدر بیتاب و بی قرار شدم....امروز به اندازه همه ثانیه هایی که موقتا مادر بودم اشک ریختم اما نمی دونم چرا دلم اروم نمی گیره

ببخشید که اینهمه پر حرفی کردم و احیانا ناخواسته باعث ناراحتیتون شدم اما کسی رو نداشتم براش درددل کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها امروز زنگ زدم مطب دکتر گفتم بتامامروز ۶۶۲ بود گفت سه شنبه دوباره تکرار کن یهو بهم ریختم نمیدو ...

ازی جون جای نگرانی نیست..خب درست گفتن بهت واس دیدن ساک باید بتا بالای1000باشه..عزیزم فکرتو درگیر نکن..ازمایشو بده انشالله بتات حسابی تپلتر شده بری زودتر سونو

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من خیلی صبر کردم تا به مرحله انتقال رسیدم... کلی مانع سر راهم بود که برای هرکدومش کلی غصه خوردم.یکی ...

انشالله بحق حضرت زهرا جوری دلت شاد شه که همه ی اینا یادت بره

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

🔆راهکار جلوگیری از #یبوست بعد از #انتقال_جنین در روشivf [آی وی اف]

🥙مصرف سالاد كاهو

با روغن زيتون بدون بو فراوان

🍃انجير خشک خیس کرده

🍃آلوی خيس کرده

🍐كمپوت گلابی و خود گلابی

🥦مصرف فراوان سبزيجات خام

❌ماست و موز ممنوع

❌آب ميوه های نفاخ ممنوع

🍍مصرف آب آناناس

🍜خوردن سوپ

em

من خیلی صبر کردم تا به مرحله انتقال رسیدم... کلی مانع سر راهم بود که برای هرکدومش کلی غصه خوردم.یکی ...

عزیزدلم واقعا متاسفم نمدونم چ بگم ک دلت اروم شه..خدایا خودت دوستمونو اروم کن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام منم ۳۴ سالمه  ظاهرا همه چی خوبه اما در واقع باردار نمیشم ۲ بار iui کردم فردا وقت پریه ک ...

عزیزم اگه تازه میخای بری سراغ ای وی اف نگران 22بهمن نباش..همین الان ک انتقال نیست ک نگران تعطیلی هستی.تا بخای ازمایشات رو بدی وسیکل رو شروع کنی زمان میبره

سلام آناجون خوبی عزیزم؟ من باید آمپولا میکرو رو شروع کنم ولی پریود نمیشم چیکارکنم بنظرتون آمپول بزن ...

عزیزم بهتره طبیعی پریود بشی نشد طبق تجویز دکتر عمل کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها یبوست گرفتم چیکار کنم؟دیروز پانکچرم بود فکر کنم از پریروز شکمم کار نکرده😬ظهر تقریبا دو سه قا ...

یه چیز خیلی خوب برای برطرف شدن یبوست اینه که صبح ناشتا آب ولرم (رو به گرمی)یک لیوان تا ۲لیوان بخورید

و غذا هم خوراک لوبیا (۱۰ساعت خیس خورده)با سیب زمینی و یا عدسی و سیب زمینی و سوپ میل کنید

غذا های اینجوری (ببخشید )مدفوع رو ضخیم و هجیم میکنن و از روده راحت رد میشن

و البته آب یخچال به هیچ عنوان استفاده نکنید ، ماست ، شیر  در یبوست قطع بشه

اب ۶ تا ۸ لیوان اجباری هست

روغن زیتون در همه چی بریزید بخورید

کیوی و خیار سالادی از اون گنده ها

آلو و قیسی خیس خورده

اینا رو نخورید👇👇👇

عرق نعنا و انار و برنج و لبنیات موز... یبوست میاره

من خودم با اب ولرم ناشتا درست شدم

بعدش خودم رو بستم به سوپ های رقیق ولی مقوی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم یه سوال دیگه، شما میدونید جواب آزمایش اسپرم که تو کلینیک انجام بدیم چقد وقته میدن؟ 

همون روز جوابشو میدن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود