2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
اها پس هنوز مرحله ی قبل پانکچر‌هستی عزیزم.فکرکردم برای انتقال اینارو نوشته.ان شاالله کلی تخمک تپل و ...

چه دعای قشنگی، ممنون عزیزم،تو هم آن شاالله خبر خوش بارداریت بشنویم❤️

اها اینم هست.من اگه باردار بودم توی اون سونو به احتمال زیاد ضخامتمو خیلی بیشتر نشون میداد.مثل همیشه ...

خوب گلم نوزدهم هنوز زود هستش هنوز لانه گزینی نشده ک ضخامت خیلی بالا باشه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه لاله جان یکم بزرگتر شه قند عسلت،کولیکش رفع میشه..بچه های امروزی همه شون دارن ..میدونم ...

اره داروی خوبیه
نسبت به دو تا داروی قبلی که میدادم
اما کلا برام سواله که یعنی در آن ِ واحد که شیر منو میخوره نفخ میکنه
یعنی شیر من از حبوبات هم بدتره !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ن گلم تو سونو نوزده اصلا هیچی معلوم نمیشه همینکه تخمک گذاری داشتین و ضخامتتون خوب بورش و هفت بودش خو ...

اخه من‌سونوهای روز سیزده سیکلم ضخامتم ۷ و تری لاین بود!واسه همین میگم شاید باید بالاتر میبود الان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهی بگردم... عزیز برام دعا کن ریسک غربالگریم برای سندرم بالا بود دکتر برام آمینو نوشته . ۱ به ۲۵ ز ...

عزیزم ماینو رو انجام دادی؟
ان شاء ا... همه چیز نرماله

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آره درست برا پانکچر این آزمایشا رو باید بدی شما گفتین ک برا انتقال بخاطر همین تعجب کردم

بازم ممنون که با حوصله جواب دادین، آن شاالله تا قبل از عید با نتیجه ی مثبتتون خوشحالمون کنید

سلام دوستان امروزسونوم کردن ضخامتم ده بودقرارشدیکشنبه انتقال بدن

به سلامتی عزیزم..... 

انشالله جشن بتای تپلت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوب گلم نوزدهم هنوز زود هستش هنوز لانه گزینی نشده ک ضخامت خیلی بالا باشه

داری امیدوارم میکنی😐یه حس عجیبی دارم الان.ولی من خیلی قاعده اور و ورزش و اینا انجام دادم.مخصوصا دراز نشست!گفتم قبل انتقال حسابی بترکونم😑😂باشه فردا میرم ازمایش میدم یا مثبته یا منفی دیگه!وای یعنی میشه مثبت باشه؟😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بعد از قطع پروژسترون و استروژن ک باید پری شد پارسال ک هیسترو شدم دقیقا دو روز بعد از قطعش پری شدم

دلیل نمیشه مثل پارسال باشه عزیز
هر روز با روز دیگه فرق داره
یه سال که خیلیه
شما فعلا صبر داشته باش

سلام عزیزم شکر خدا خوبم پسرم هم خوبه دست بوس خاله های مهربونشه

سلام لاله جوون خوبی.چقد خوشحالم پیامتو دیدم خداروشکر گل پسری بزرگتر شده ویکم  وقتت ازادتر شده..ای جووونم گفتی با چشمای درشتش نگاه میکنه چقد دلم براش ضعف رفت..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
لاله جان سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوبه ؟ خیلی خوشحال شدم پیامات رو دیدم الهی ک خودت و پسرت همیشه سل ...

ممنونم عزیزم
به همچنین

چه میدونم.من خنگ خیلی بی احتیاطی کردم اخه.باشه فردا میرم ازمایش‌میدم ولی امیدی ندارم😐

عزیزم حالا برو ی ازمایش بده ..لطف خدا خیلی بیشتر از تصور ماهس..تو اون سونو هم مطمین باش هیچی معلوم نبوده هنوز ک دکتر بفهمه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
داری امیدوارم میکنی😐یه حس عجیبی دارم الان.ولی من خیلی قاعده اور و ورزش و اینا انجام دادم.مخصوصا درا ...

ان شالله ک باشه اول برا شما و بعدش برا من

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انشاله هر لحظه که میگذره پسرت سبز سبز بشه برات و صالح و سالم باشه.....همین که خودش اومده بهترین قدم ...

ممنون عزیزم از محبتت
خدا به همه فرزند سالم و صالح عنایت کنه
این همه زحمت و استرس ثمره ی مثبت داشته باشه

عزیزم حالا برو ی ازمایش بده ..لطف خدا خیلی بیشتر از تصور ماهس..تو اون سونو هم مطمین باش هیچی معلوم ن ...

چشم عزیزدلم فردا میرم.ممنونم واقعا😘اگه معجزه اتفاق افتاده باشه برام‌همونجا سکته رو‌ زدم😑وای خدا