2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
سلام shamiim# عزیزم تبریک میگم دیدی بعد از 17 سال دلت شاد شاد شد موقعی که ذوق میکنی برای ما هم دع ...

مریم.جون خوبی خودت؟پریود شدی.؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دیگه خیلی مقاومت کردم بعد از جواب مثبت شمیو و گلبک گریه نکنم اما الان دیگه اشکام سرازیر شد. ماشالله ...

ازی جون گفتم که بهمن ماه پر از خبرای خووبه..شروعش ک با معجزه خدا واسه تو بود. میدونم تا اخرش هم خوب پیش میره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم شب همگی تون بخیر🌹🌹🌹 من فردا باید برم ازمایش بدم و ان شاءالله دست پر برگردم به دعای شم ...

❤❤❤ از ته دل برا تو و همه ی کسایی که منتظرن دعا میکنم امیدوارم با دست پر برگردی😘😘😘

❤❤❤

@f6649    خانومی من خوب یا بد بودنشو نمیدونم ولی خودم بعد از انتقال خوردم

مرسی عزیزم،خیلی جاها خوندم که خوبه ولی یکی دو جا هم دیدم گفتن بده بخاطر این گفتم بپرسم ببینم کسی خورده بعد از انتقال

.......؟؟؟ دوستان الان یه مطلبی تو گروه تلگرامی آی وی افی ها خوندم که نگران شدم. ویتامین ث باعث می ...

فکرتو با این جزئیات ریز مشغول نکن..... 

اینطوری باشه که نباید هیشکی تو فصل زمستون و پاییز باردار بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما من دیروز پانکچر شدم و امروز درد کمر و دلم بهتر شده اما نفسم انگار یکم سخت میاد بالا و نفس ...

عزیزم مایعات و آب زیاد بخور..... 

هایپر نشدی؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم عزیزم. آره برای منم هر ۱۲ ساعت تجویز شد.. ولی کار من از سوزش سر دل گذشته خیلی دردش زیاده😑 ...

عزیزم داروتو بخور..... 

نگران نباش..... 

خیلی ممنونم،، خیلی خوب شد شما این توضیحاتو دادی، منم روز ۱۰ سیکل ضخامت مثل شما داشتم نینیا هم ت ...

روز ۱۳زدم ،فقط ضخامت نیس عمق رحم و پاک بودن رحم از هر چیزی مثل فیبروم و پولیپ و غیره هم بررسی میشی و اینکه اندومتر مرتب سه خطی باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام دوستان حالتون خوبه ؟خیلی وقته نبودم اما امروز که اومدم دیدم چقدر مامان جدید داریم خیلی خوشحال ش ...

عزیزم برات زیباترینارو از خدا میخوام..... 

من شیاف میزارم لک قهوه ای میاد نمیدونم اون شیافست اون رنگیه یا خون ک قهوهایه،توی هر فولیکول یدونه تخ ...

عزیزم بله تو هر فولی یکیه..... 

اما خوب ممکنه تو سونو همه رو نبینن.....