2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست
ازی جون گفتم که بهمن ماه پر از خبرای خووبه..شروعش ک با معجزه خدا واسه تو بود. میدونم تا اخرش هم خوب ...

عزیز دلم انشالله بزودی نوبت شماست میایی و خبرهای خوب میدی و دل همه رو شاد میکنی. 

بچه ها کسی بوده دومین پریودش بعد پانکچر تاخیر نداشته باشه؟!من ماه قبل ۲۸ پریود شدم.اما این سری هنوز ...

انشالله مامانی عزیزم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم انشالله بزودی نوبت شماست میایی و خبرهای خوب میدی و دل همه رو شاد میکنی. 

انشاالله عزیزم با دعای خیر شما دوستای گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
جدی همه رو نوشته ؟؟؟ آخه خودم احساس میکنم که بیشتریاش نیس هزینه اینا رو گفت ۲۵۰ درصورتی که بچه ها بی ...

عزیزم خوب اون دو آیتم که کارشناس اضافه کرده هزینش بالاست..... 

فکر کنم آزادیم هست...... 

سی دی مارکرارم بذاری روش بالای یه تومن میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بگیم نمينویسن.....  باید یه جوری خودت انجام بدی و در مقابل عمل انجام شده قرار بدی....&nb ...

انا جون اینارو کی باید انجام بدیم دکتر طرازی فقط واسه من AMH , پرولاکتین و ژن غلظت خون نوشته

بهش گفتم ایمنی گفت لازم نیست

خوب مگه نباید همه چی کامل باشه بعد برم ای وی اف اینجوری سخته که هردفعه یه ازمایش بدیم تا ببینیم کی مثبت میشیم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
روز ۱۳زدم ،فقط ضخامت نیس عمق رحم و پاک بودن رحم از هر چیزی مثل فیبروم و پولیپ و غیره هم بررسی میشی و ...

مرسی😘 از خدا میخوام مثبت بشی دل هممممه مون شاد بشه و به سیکل نچرال امیدوار

...
انا جون اینارو کی باید انجام بدیم دکتر طرازی فقط واسه من AMH , پرولاکتین و ژن غلظت خون نوشته بهش گف ...

سپیده جان ممکنه بفرستی دقیقا چه فاکتورایی درمورد غلطت خون نوشته؟

...
سپیده جان ممکنه بفرستی دقیقا چه فاکتورایی درمورد غلطت خون نوشته؟

الان پیشم نیست ازمایشم دفترچم تو ماشین شوهرمه

والا من که نتونستم بخونم فقط بهم گفت پرولاکتینت چک بشه ببینیم اومده پایین

AMH هم تونستم بخونم اون یکی فاکتور والا نفهمیدم حالا شب به شوهرم میگم دفترچه رو بیاره بالا تونستم بخونم منشن میکنمت عزیزم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مریم.جون خوبی خودت؟پریود شدی.؟

سلام خانم

منم بله پریود شدم پنجشنبه رفتم مطب دکتر اما تعطیل بود🙄به شوهرم گفتم حتما خیریت داره انشاله اگه مشکلی پیش نیاد فردا برم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الان پیشم نیست ازمایشم دفترچم تو ماشین شوهرمه والا من که نتونستم بخونم فقط بهم گفت پرولاکتینت چک بش ...

مرسی لطف میکنی، ببین من شنیدم برا بار اول همین ازمایشاتی که برات نوشته خیلی کامل و‌کافیه چون شرایط ایمنی بدن ثابت نیست فرتی دفعه اول نمیدن آز معمولا،، اینایی که واست نوشته خوبه، مخصوصا که پرولاکتینتم حواسش هست

سابقه ی پرولاکتین بالا داری؟

من هم آخر مرداد پرولاکتینم بالا بود دارو خوردم دو ماه و بعد بدون اینکه واسم چک کنن فرتی اخر مهر پانکچر شدم که گفتن کیفیت تخمک ضعیف بود فکر کنم پرولاکتین هم خیلی تاثیر داره الان همش فکرم مشغوله که نکنه علتش همون بود 

...
@elhamiiiiiiiii    جونم کجایی؟بیا یه خبر از خودت و جوجه بده. بچه ها امروز تاپیک و از شادی ...

الهام جان با نینی ها سرگرمه.....انشاله بحق زهرا اونم مثبت بشه از دوستایی هست که از صمیم قلب برای مثبت شدنش دعا میکنم....اسمش خیلی میاد توذهنم😉.....

ممنون از دعایی که برام میکنی مامان آزی 😍😘

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مرسی لطف میکنی، ببین من شنیدم برا بار اول همین ازمایشاتی که برات نوشته خیلی کامل و‌کافیه چون شرایط ا ...

دوباره بعدش ازمایش ندادی

من هفته ای یدونه 10 هفته کابرگولین خوردم 

پرولاکتینم 55 بود الان نمیدونم کم شده یا نه

من چندماه محرک خوردم چون پلی کیستیک بودم فولیای خوب داشتم ولی الان که شوهرم ازمایش داده

به پیشنهاد دکتر باید ای وی اف کنم

تحرکش صفر تحرک B 30 درصد

مورفو هم 1 درصد

عزیزم خوب اون دو آیتم که کارشناس اضافه کرده هزینش بالاست.....  فکر کنم آزادیم هست......  ...

بچه ها هرکی جوابی برا این سوال میدونه منت میزاره پاسخ بده،، اینکه پرولاکتین طی دوماه نرمال میشه؟ یا زمان بیشتری لازمه؟ و اینکه بعد از پایین اومدنش یه یکی دوماهی وقت لازمه تا اثرش از بدن بره و تاثیرخوبِ نرمال شدنش مشهود بشه مثلا کیفیت تخمکا بهتر بشه؟؟

یعنی ممکنه که احتمالا ب خاطر اینکه من یک ماه قبل از پانکچر پرولاکتین بالایی داشتم به خاطر اون کیفیت تخمک ضعیف بوده باشه؟؟؟

...
دوباره بعدش ازمایش ندادی من هفته ای یدونه 10 هفته کابرگولین خوردم  پرولاکتینم 55 بود الان نمی ...

نه متاسفانه اصلا نفرستادم آزمایش، خودمم حواسم نشد برم، اینطوری بود که آخر مرداد هفتصد بود،درحالی که رنج ازمایشگاه از ۴۰ تا ۵۰۰ بود،، کل شهریور رو و دو هفته از مهر رو هفته ای دوتا دارو خوردم، بعد بدون اینکه آز بده رفتم تو‌سیکل،،، همونو میگم که دکترت خودش حواسش جمع هست نگران نباش

من بعد از اینکه آخر مهر هایپر شدم و انتقالم کنسل شد اومدم مجدد از اواخر مهر دارو رو شروع کردم هفته ای دوتا ادامه دادم تا نیمه ی آذر،یعنی یک ماهو‌نیمه دیگه هم خوردم و ۱۵آذر آزمایش دادم (اونم خودم سرخود دادم وگرنه دکتره معلوم نیس حواسش کجا بود) و دیدم رنج ازمایشگاه از ۲ تا ۳۵ بود من ۲۵ بودم،، فک میکنم خیلی احتمال داره وقتی تو سیکل بودم زیادم نرمال نبوده

...