2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
دوستان من هم طاقت نياوردم و امروز رفتم سونوي غربالگري و آزمايش و خدا رو شكر سونو كه همه چيز خوب بود ...

سلام به همگی 

خیلی خوشحالم برات عزیزم 

ان شالله یه داداشی برا مهرسا خانم 

آنا جون خدا قوت عزیزم

ممنون خدارو شکر رنج ازماشم ۵۲۳ بود

شمیم جان خیلیییییی خیلیییی مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال شدمممم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستم... رفتم ازمایش دادم جوابش شد 189.دیگه ازمایشگاه گفت عالیه فردام باید برم پیش دکترم

مبارکت باشه عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
مرسی ممنونم.والا چی بگم هر کس میگه یه معنی میده به ترکی به عربی و بله به شمالی گویا میشه قارچ.

اخه به ترکی هم میشه قارچ 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
مر مر جون اگه بدونی من چقدر دوست دارم شما مادر بشی😘 با بیهوشی عالیه من پیشنهاد میکنم انتقالتو با ب ...

بهار جان شماهم با بیهوشی انتقال دادید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
مر مر جون اگه بدونی من چقدر دوست دارم شما مادر بشی😘 با بیهوشی عالیه من پیشنهاد میکنم انتقالتو با ب ...

مگه انجام میدن انتقال با بیهوشی؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
ممنون خدارو شکر رنج ازماشم ۵۲۳ بود

عزیزم مبارکت باشه ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت جوجه هات رو بغل بگیری🤗🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
روز۱۰سیکلم بود عزیزم ،دکتر گفت چون دارو نداری نمیشه جنین ۵روزه رو انتقال داد بازم سوال داشتی در خدمت ...

خیلی ممنونم،، خیلی خوب شد شما این توضیحاتو دادی، منم روز ۱۰ سیکل ضخامت مثل شما داشتم نینیا هم تو فریزر هستن😅 پس اگه به شرایط شما گفته باشه خوبه شاید ب منم قبول کنن نچرالو انتقال بدن، امپول ازادسازیو همون ۱۰ سیکل زدین؟ 

...
سلام دوستان خوبید؟ من ۲۳سالمه ۲سال پیش عمل لاپاراسکوپی برای اندومتریوزم انجام دادم و۲ساله باردارنشدم ...

عزیزم خداروشکر شرایطت خوبه هم.سنت کمه ذخیرت هم.خوبه..شوهرت هم ک مشکلی نداره. من هرکسی رو دیدم بعد عمل کردن اندو بار اول میکرو باردارشده ..برو دنبالش انشاالله ک تو هم باردار میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستم... رفتم ازمایش دادم جوابش شد 189.دیگه ازمایشگاه گفت عالیه فردام باید برم پیش دکترم

خداروووشکر فکرت راحت شد.مبارکت باشه. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان من هم طاقت نياوردم و امروز رفتم سونوي غربالگري و آزمايش و خدا رو شكر سونو كه همه چيز خوب بود ...

عزیزم.بسلامتی خداروشکر..انشاالله تا اخرش ب خیر وخوشی پیش میره..جنسیت هم هر چه خدا برات بخاد شیرینه

خداروووشکر فکرت راحت شد.مبارکت باشه. 

😉😚😚😚😚

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه