2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
سلام لیلی جون خوبی عزیزم؟ اوضاع ایشالا ک روبراهه😘ممنونم ....پنتو پرازول شربته؟

ممنونم عزیزم.خوبم خداروشکر🙏😙.شما خوبی عزیزم؟وقت زایمانت کی هست؟مال منو شنبه دیگه مشخص میکنه دکترم

پنتو پرازول 20 و 40 داره هم بصورت کپسول هست هم قرص.که من صبح ناشتا یه دونه 20 میخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@f6649    خانومی من خوب یا بد بودنشو نمیدونم ولی خودم بعد از انتقال خوردم

بهار جون

من این انتقالم می خوام به دکترم بگم اگر قبول کرد بیهوش کنه و انتقال بده،چون استرس پیدا کردم و خودم متوجه می شم مثل سابق نیستم از لحاظ روحی

می خواستم در این مورد از تجربه شما که با بیهوشی انتقال دادین استفاده کنم

ممنونم عزیزم.خوبم خداروشکر🙏😙.شما خوبی عزیزم؟وقت زایمانت کی هست؟مال منو شنبه دیگه مشخص میکنه دکترم ...

خداروشکر ک خوبی ...منم هفته آینده دکتر مشخص میکنه روز دقیق زایمانمو ولی احتمالا اوایل اسفند باشه

ممنون عزیزم از راهنماییت😍

عزيزم پسر لاله جون الان به دنيا اومده .

سلام دوستم...

رفتم ازمایش دادم جوابش شد 189.دیگه ازمایشگاه گفت عالیه فردام باید برم پیش دکترم

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
بهار جون من این انتقالم می خوام به دکترم بگم اگر قبول کرد بیهوش کنه و انتقال بده،چون استرس پیدا کرد ...

مر مر جون اگه بدونی من چقدر دوست دارم شما مادر بشی😘

با بیهوشی عالیه من پیشنهاد میکنم انتقالتو با بیهوشی بگیری...بیهوشیش ۵ دقیقه س خیلی راحت و با آرامش

عزیزم ببین تو همین تاپیک بعضی از دکتراچطور غصه ی آدمو زیاد میکنن،اصلا خودتو به خاطر حرف دکترا ناراحت ...

سلام دختر فروردین.حرفتو گوش کردم رفتم از دادم شد 189 و ازمایشگاه گفت خوبه و دیگه لازم نیست از بدم .مرسی بابت دعا و پیشنهاد بجات😘😘😘

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سلام دوستم... رفتم ازمایش دادم جوابش شد 189.دیگه ازمایشگاه گفت عالیه فردام باید برم پیش دکترم

خدا رو هزاران بار شكر عزيزم ، اتفاقا همين چند دقيقه پيش اومدم ببينم شما جواب آزمايشت رو گرفتي يا نه ، ديگه فقط از بارداريت لذت ببر ، مباركت باشه و گواراي وجودت ، ان شا الله كوچولوي نازت رو به سلامت در آغوش بگيري .

عزیزم انشالله تو صفحات بعد بالا رفتن بتاتو میبینم.... 

سلام عزیزم خدا رو شکر بتام رفت بالا و ازمایشگاه گفت خوبه ممنونم از همتون که دلگرمم کردید حال بدی داشتم به لطف شما خوب شدم و نتیجه حال خوبمو گرفتم .امیدوارم هر کس منتظر جواب مثبته بهش برسه 

خدا رو هزاران بار شكر عزيزم ، اتفاقا همين چند دقيقه پيش اومدم ببينم شما جواب آزمايشت رو گرفتي يا نه ...

مرسی عشقم ممنونم بابت جمله های قشنگت خدا فرزندان شمارو براتون حفظ کنه

دوستان من هم طاقت نياوردم و امروز رفتم سونوي غربالگري و آزمايش و خدا رو شكر سونو كه همه چيز خوب بود و خبري هم از هماتوم نبود و آزمايشم هم كه بعدا جوابش آماده ميشه ، جنسيت هم فعلا مشخص نشد ان شا الله براي سونوي آنومالي ديگه ميرم براي تعيين جنسيت ، ان شا الله اين لحظه هاي شيرين قسمت همه دوستان نازنينم بشه .

اخه من تا همین الان خواب بودم دست ب سیا و سفید هم نمیزنم فقط پامیشم تو خونه راه برم همین یا ی چیزی ...

نشونه یه بند خوابیدن هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هاناجون من این سیکل که طبق تحویز دکتر پادمهر رفته بودم سونو کاملا اتفاقی متوجه شدم که ...

عزیزم چرا نچرال انتقال ندن؟ 

خیلیا سیکل نچرال داشتن.... 

فقط به ضخامت نیست که..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام

shamiim# عزیزم تبریک میگم دیدی بعد از 17 سال دلت شاد شاد شد موقعی که ذوق میکنی برای ما هم دعا کن ....انشاله بارداری خوب و راحتی رو بگذرونی و بسلامتی زایمان

گلبک# عزیزم مبارکه از الان حواست باشه مامانی...یک مادر نباید بیخودی استرس داشته باشه......حال کن حسابی

masi_007# عزیزم جواب آزمایش رو گرفتی؟؟؟

مامان_سبحان7#   خواهر خوبم الهی شکر از این نگرانی در اومدی.....انشاله نینی گلمون رو بسلامتی وتن خوش بغل کنی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،