2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست

عزیزم من همچنان ۴0 صفحه عقبم..... 

دارم تند تند میخونم بهتون برسم...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امروز میشه ۷ام فک کنم. روز اول هم حساب میشه، علائم خاصی ندارم، دو شبه که آخرشب موقع خواب بدنم گر می ...

انشالله مامان شدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همش منتظر این لکه بینی هستم ولی نمیدونم چرا ندارم 

دیدی قرار نیست همه مامانا لک ببینن همین بتای تپلت کفایت میکنه..... 

خدا صحیح و سالم بذاره بغلت..... 

ای بابا دختر اینا چه حرفاییه تو که دست منم از پشت بستی من فکر میکردم دیگه از من ترسو تر و نگران تر ن ...

دمت گرممممممممم..... 

خوب توجیه کردی!!!!!! 

انصافا نمیدونم چی از جون خودمون میخواییم آنقدر به خودمون استرس میدیم؟؟؟؟؟ 

خخخخ والا دیونه شدم هرکی هرچی میگه منم میگم چرا اینجوری نیستم،،،انشالله عزیزم

با دیگران به هیچ وجه خودتو مقایسه نکن..... 

حتی با خودتم مقایسه نکن..... 

عه، اناجون یعنی مشکل ژنتیکی پیش نمیاد به خواهر و مادر و اینا انتقال بدن؟؟

عزیزم نه چرا پیش بیاد..... 

جنین رو تو رحم هر کسی میتونن بذارن..... 

من دیدم مثل مادر حامل نوه ش بوده.... 

یا یکیو یادمه گذاشته بودن خواهر شوهر حامل برادرزاده بوده...... 

بچها منو راهنمایی کنین🙃 نمیدونم این سیکل انتقال بدم یا نه طبیعی اقدام کنم!؟🧐 همسرم میگه اگه دکتر ...

والا خود داروهای تحریک تخمدان کم عارضه ندارن که..... 

به نظرم میتونی پیشنهاد بدی جنین بیشتری انتقال بدن شانست شاید بالاتر بره چون احتمال اینکه جنین سالم توشون باشه بیشتر میشه..... 

سلام دوستان خوبید؟ من ۲۳سالمه ۲سال پیش عمل لاپاراسکوپی برای اندومتریوزم انجام دادم و۲ساله باردارنشدم رویان بهم میکرو پیشنهاددادشوهرمم سالمه شکرخدا.بنظرتون بار اول جواب میگیرم؟ ذخیر تخمدانم ۱.۵هست

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
بچه ها سلام لکه بینی و اینا ندارم خداروشکر اما از صبح کمرم درد میکنه نشونه بدیه؟

اگه استراحت میکنی و بهتر میشه جای نگرانی نداره..... 

من این همه میگم جارو ممنوعه!!!!!  بعد تو جارو زدی؟  انشالله زودی خوب میشی....

عزیزم من خیال کردم برا انتقال ممنوعه نه پانکچر 

بعد من تو شهر غریبم هیچ کی نیست کمکم کنه 

خونه ام بمب ترکیده بود شوهرمم تا جایی که بتونه انجام میده ولی من وسواسم عصبی میشم از بهم ریختگی 😑

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سهیلا جون تونستی نوبت بگیری ؟ازمایشات نشون دادی

همون نوبت خودم تو10بهمن میرم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.