2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
سلام خانما خوبید،،صبحتون بخیر،،من امروز دوازدهم انتقالمه بی بی زدم بعد از دوسه دقیقه یه خط افتاد اوم ...

عزیزم انشالله مامان شدی..... 

امیدوارم صفحات بعد بتای تپلتو ببینم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دعا کن براهممون نوش جونت مادرخانمی الهی لحظه های شیرینی پشت سر بزاری ک همینطورم هست😊😍 الحمد ...

فدااات عزیزم انشالله این روزای قشنگ نصیب همه بشه بحق فاطمه الزهرا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله مامان شدی.....  امیدوارم صفحات بعد بتای تپلتو ببینم....

ممنون خدارو شکر رنج ازماشم ۵۲۳ بود

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خب شش هفته که ضربان نداریم اغلب،، هشت هفته مطمین باش میزنه

اگه اینجوریه پس چرا دکتر خیلی نا امیدامه صحبت کرد گفت قطب جنین رشد کرده ولی باید قلبش هم میزد

من در مورد قطب جنین اطلاعاتی ندارم

گفت قطب جنین که تا این حد رشد کرده اصولا قلبش باید میزد

اگه اینجوریه پس چرا دکتر خیلی نا امیدامه صحبت کرد گفت قطب جنین رشد کرده ولی باید قلبش هم میزد من در ...

بنظرم یکی دو هفته دیگه صبرکن 

من هفته رفتم گف قط جنین مشکوک اول هفته ۷ رفتم قلبش میزد 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
تازه اولشه رو خوب اومدی☺ باورت میشه همسرم کیف میکنه بالا میارم😂😂😂 من بالا میارم معدم درد میکنه ...

خخخخخخخخخخ.... 

چه زود بچه هات هووت شدن؟؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدایا شکرررررت مثبت شدم😂😂😂

ای جااااانم😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزم انشالله به سلامتی این روزها رو طی کنی و نی نی نازنینت رو بغل بگیری. خدا روزی همه دوستامون تو این تاپیک کنه

ممنون خدارو شکر رنج ازماشم ۵۲۳ بود

عزیزم الان ریپلایتو دیدم سریع گفتم نگاه کنم..... 

گوارای وجودت عزیزم...... 

به سلامتی بغلش(ون) کنی....