2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام خانما من دیروز پانکچر کردم و یه شربتی با بقیه داروهام هست به اسم پرومتازین خیلی خواب آوره من از ...

عزیزم فکر نکنم باید همش بخوری..... 

منم به خاطر خارش جای تزریق پروژسترون داشتم یه قاشق میخوردم دیگه نمیخارید تا چند روز..... 

برا همین ممتد نمی‌خوردم..... 

برا چی بهت دادن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم الان ریپلایتو دیدم سریع گفتم نگاه کنم.....  گوارای وجودت عزیزم......  به سلامتی بغ ...

ممنون انا جون،،،انشالله خدا قسمت همه بچهای تاپیک کنه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره عزیزم مثبت شدم خدارو شکر

عزییییزم خدارو هزار مرتبه شکر؛مبارکت.تا پیامتو دیدم خنده اومد رولبام ..خدا حفظش (ون )کنه برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ممنون عزیزم، دوازده تخمک داشتم ولی بهم گفتن فردا برم برا انتقال ولی نگفتن هنوز جنین چندتا شده فکرکنم ...

مطمئنی برا دردت دادن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمها سلام  , بعد اینکه مثبت شدم این استرس نذاشته بدونم چه خبره امروز هم گرفتگی زیر شکم دارم ...

عزیزم سعی کن به چیزای خوب فکر کنی تا اتفاقای بهتری برات پیش بیاد..... 

از افکار غیر + دوری کن..... 

انشالله که مامان شدی گلم،،،منم سینهام شله فقط همون علایم رو داشتم،،،خیلیا میگن اصلا به این چیزا نیست ...

عزیزم اگه میتونی به جای دیفین هیدرامین پروسپان بخور دکترم میگفت این بهتره..... 

عزیزم فکر نکنم باید همش بخوری.....  منم به خاطر خارش جای تزریق پروژسترون داشتم یه قاشق میخوردم ...

تونت خوندم نوشته بود برا جلوگیری از اضطراب و آلرژی و اینا😒 تو برگم دیدم نوشته بود هروقت علائم سرگیجه و تهوع برطرف شد دیگه نخورید منم قطعش کردم خیلی بد بود جوری خوابم میکرد ک روزوشبم رر قاطی میکردم،این یک هفته به من یکسال گذشت از بس خوابیدم و بیدارشدم

تازه دوتا شیشه ام داده بودن😒

خلاصه قطعش کردم قبل انتقال

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آزی جون مساله زجر آور اینه  من پارسال سه روز بعد پانکچر انتقال داشتم و قبل انتقال درد س س ن ه د ...

اصلا مقایسه نکن..... 

چون میتونه دو بارداری کاملا متفاوت باشن.... 

بچه ها هیچ کدوم از شما از طب سنتی استفاده نکردین؟

عزی م من فقط یه سری از حرفاشونو رعایت کردم داروهاشونو نه..... 

مطمئنی برا دردت دادن؟ 

برا درد نبود،دیگه امروز خوب خوبم خداروشکر فقط گاهی تخمدانام یجوری میشه ک اثر اون تخمک کشیه حتما دیگه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
دوستای گلم شب همگی تون بخیر🌹🌹🌹 من فردا باید برم ازمایش بدم و ان شاءالله دست پر برگردم به دعای شم ...

عزیزم چ خبر ازمایش دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام تورک آناعزیز خوبی ؟ آناجان من الان رویانم دکتر برام کاریوتایپ و آزمایش ایمنی و انعقادی رو نوشته ...

عزیزم شرمنده الان پستتو دیدم..... 

خوب جهش‌ها و ظاهرا نداری..... 

سی دی مارکرا هم نیستن..... 

بچه ها بعد انتقال استراحت کردید ؟؟ من تحمل دراز کشیدن رو ندارم کارامو انجام میدم اهسته اهسته دست تنه ...

عزیزم تا وقتی دکترت استراحت مطلق نده زندگی عادیتو داشته باش فقط با ریتم آرومتر.... 

بچه ها من پانکچر کردم هنوز بیمارستانم،پدرم درومد سر ادرار کردن به زور میاد،طبیعیه؟شماهام اینطوری شدی ...

هایپر شدی؟؟؟ 

اگه آره که طبیعیه اما در کل اولین تخلیه ادرار یه کم سخته.....