2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046599 بازدید | 684531 پست
مبارک باشه عزیزم 😍😍👶  لطفا دعا کن خدا به دختر منم یه برادر بده 👶😄😍

انشالله دو تا میده که حسابی هواشو داشته باشن و بادیگارداش بشن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا دوست دارم جنینهای فریزمو بریزم دور، انقدر که میترسم، از ترس داروها و آنتی بیوتیک و ترس از تب کر ...

باران جون یادته قرار بود + باشی؟ 

گس کجا رفت اون بارانی که هر روز حرفه‌ای +، میذاشت برا دوستاش؟؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عه چ جالب یعنی فقط و فقط سه روزه رو‌میشه نچرال انتقال داد؟ میتونم جسارتا یه سوال دیگه بپرسم؟ اینکه ر ...

روز۱۰سیکلم بود عزیزم ،دکتر گفت چون دارو نداری نمیشه جنین ۵روزه رو انتقال داد بازم سوال داشتی در خدمتم ایشالا مامانی ‌وبا انرژی بالا برو جلو دکتر منم خیلی حاذقه خواستی پیشش ویزیت شو اتاق عمل و مطبش همه یه جاست در اختیار خودشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
@shamiim    ‍ ‍  m شمیم.جان ازمایش دادی

اره عزیزم مثبت شدم خدارو شکر

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خدایا شکرررررت مثبت شدم😂😂😂

هزار هزار بار مبارکه  روز چند هستی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
اره عزیزم مثبت شدم خدارو شکر

وای شمیم جون من منتظر بودم بیای خوشحالمون کنی عزیزم تبریک میگم حدارو هزار مرتبه شکر،گفتی شمام امتقال اولت بود؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
هزار هزار بار مبارکه  روز چند هستی؟

سلامت  باشی گلم امروز ۱۵ انتقالم هست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان گلم  بچه ها من سه چهار روزه ک سر درد دارم با چشم درد فقط هم سمت راست صورتم استامین ...

عزیزم نگران نباش..... 

همه چی خوب پیش میره ولی بازم حواست به فشارت باشه.... 

تازه مگه تقریبا دو هفته دیگه زایمان نیست؟ 

تیکرت بر اساس طبیعیه یا سزارین؟ 

وای شمیم جون من منتظر بودم بیای خوشحالمون کنی عزیزم تبریک میگم حدارو هزار مرتبه شکر،گفتی شمام امتقال ...

ممنون عزیزم اره انتقال اولمه خداروشکر،،،خدا خودش میدونه چقد دعا کردم واسه همه انشالله که همه دامنشون سبز بشه

ممنون عزیزم اره انتقال اولمه خداروشکر،،،خدا خودش میدونه چقد دعا کردم واسه همه انشالله که همه دامنشون ...

عزیزم دعا کن براهممون

نوش جونت مادرخانمی الهی لحظه های شیرینی پشت سر بزاری ک همینطورم هست😊😍 الحمدلله

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

سلام اونجایی که جدیدا انتقال دادن هزینه تخمک کشی و انتقالات چند شد؟ داروها رو تقریبی میگین؟

احساس میکنم خیلی زیاد گفتن بهم

تخمک کشی 3/450

انتقال 2/400

دارو و هزینه فریز و اینا رو هنوز حساب نکردن