2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
واای خدا عکسش چ شکلیه.     منم خ دوس دارم ولی مال ما عکس نمیدن خوووب    

یه نقطه سفیده اون وسطه خوده خودشه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی نیاز به دعاتون دارم

اصلا نگران نباش ایشالله قسمت باشه همون یه دونه میشه کل زندگیت مهم ریلکس بودن سه چهار روز اول انتقاام اصلا به هیچی فکر نمیکردم حتی طوری شده بود که به همسرم من دلداری میدادم به شدن یا نشدنش فکر نکن روز انتقال یه خانم دیگه  هم بود که باهم عمل داشتم طفلک به اندازه ای استرس داشت که دم به دقیقه دستشویی میرفت روز ازمایش همدیگرو دیدیم تعریف میکرد میگفت از اصلا از جام تکون نمیخوردم ولی من از روز چهار بعد دیگه عادی بودم ولی متسفانه بخاطر استرس بالا منفی شد نمیخوام نگرانت کنم منظورم اینکه ارامش تاثیر زیادی داره رو جواب داره اگه همچی روز بخدا بسپاریم خودش به بهترین شکل جواب اعتماد مونو میده

بمن عکس سه تا جوجه ها رو نشون دادن از لحظه لحظه رشدشون

چه لحظه شیرینی هستش خودم خیلی ذوق کردم 😍

به به خوش اومدی مامان خانوم. مبارک باشه ❤️❤️❤️محکم بچسبه بهت انشالله 

تشکر دوست گلم ان شالله شماهم بخیر خوشی بغل بگیری🙏🏻🙏🏻🌹

یه نقطه سفیده اون وسطه خوده خودشه    

خداحفظش کنه برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تروخدا واسه ماهم دعا کن

ایشالله به حق علی اصغر بری سونو صدا تاپ تاپشم بشنوی از کجا میدونی شاید الانم قلب  کوچولوش داره کم کم خود نمایی میکنه نگران نباش داره روند طبیعیش رو طی میکنه اینا همش حس مادرانست که داری مامان خانوم