2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
توكل به خدا ان شا الله كه فقط سالم و صالح باشه .

من لك بيني دارم البته خيلي كم ولي قطع نشده واسه خاطر سقطي ك داشتم انشالله تا ٣ ماه ب گفته ي پزشك قطع ميشه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رانیتیدین روزی ی دونه میخورم ولی این اسید معده چند روزه خیلی اذیتم میکنه

حالا شربت معده رو هم امتحان كن هيچ ضرري هم نداره توي بارداري ، حتي دكتر من ميگفت در روز يك شيشه هم سر بكشي هيچ ضرري نداره .

دوستان من چند روزه یه لکه بینی های خیلی کمی دارم. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟با حساب کتاب خ ...

عزیزم ممکنه برا لانه گزینی باشه...... 

خوب لقاح رو با پانکچر یکی بگیری و فرض کنی پنج روزه انتقال دادی خوب میشه روز ٧-٨ انتقال که میتونه لک لانه گزینی باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شما هم با دکتر‌ طرازی بودین؟آخه چهارشنبه پانکچرم بوده تازه فردا میخواد روز انتقالو مشخص کنه!دیر نیست ...

بله با طرازی هستم.. اگه فرش انتقال بده میشه جنین ۳ روزه یا ۵ روزه

ب احتمال زیاد دوشنبه جنین ۵ روزه انتقال بده ....بازم میگم اگه رحم و تخمدانت اوکی باشن

خانما من سیکلم کنسل شدو نچرال انتقال دادم داروی استرادیول خارجی گرفتم اگه کسی نمیتونه پیدا کنه خوشحال میشم بهش بدم کلا ۳تا بسته است تو هر کدوم ۲۸تا دونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
بله من هایپر شدم ک فریز انتقال دادم

مرسی عزیزم ببخشیدا هی سوال میپرسم🙈تو بیمارستان گفتن هایپر شدین؟علائمتون چی بود واسه هایپری؟بعد یه چیز دیگه جنینارو زنگ زدین بیمارستان پرسیدین یا خود دکتر گفت تعدادو کیفیتشو؟میخوام ببینم لازمه فردا قبل رفتن به مطب به بیمارستان زنگ بزنم یا لازم نیست دکتر خودش خبر داره؟استرس میگیرم خودم زنگ بزنم بیمارستان😥

خانما من سیکلم کنسل شدو نچرال انتقال دادم داروی استرادیول خارجی گرفتم اگه کسی نمیتونه پیدا کنه خوشحا ...

عزيزم بگذار صبح يك سري از دوستان بودن دنبالش ميگشتن شايد بخوان ، من هم خواهر همسرم ميخواست ولي ظاهرا گير آورده حالا فردا تماس ميگيرم ازش ميپرسم اگر خواست بهت خبر ميدم .

بچه ها توت فرنگی اشکال نداره بخورم؟☺🙂🍓🍓

به نظرم بخور.... 

من میخوردم فقط قبلش یه ساعتی تو آب ميذاشتم بعد آبکش م ی کردم میخوردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم بگذار صبح يك سري از دوستان بودن دنبالش ميگشتن شايد بخوان ، من هم خواهر همسرم ميخواست ولي ظاهرا ...

باشه عزیزم خوشحال میشم بتونم کمک کنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻