2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
اوف مرسی یکم دیگه میرم بذارم تو عمرم یبوست نشده بودم😥

اره استفاده کن سبک شی ...دکتر گفت یبوست بعد از پانکچر خوب نیست..و شیافم هییچ ایرادی نداره

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی مهربونترینم .ان شاالله برای توام اخرین پریودت باشه و پریود بعدیت بیفته اواسط سال بعد😍😂اره یاد ...

قربونت برم عزیزدلم ❤❤ مرسی بابت دعای قشنگت ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
رفتم دكتر و خيالم راحت شد  ان شاءالله ك ب سلامتي برا من و تمام باردارا اين روزا بگذره 🌹

سلام ماماني طاها جون ، اتفاقا امروز خيلي به يادت بودم ، خدا رو شكر كه خيالت راحت شد ، امروز داشتم به همسرم ميگفتم نيمه اول بارداري خيلي بده آدم همش استرس غربالگري و اينجور چيزها رو داره ، تازه نيمه دوم آدم ميفهمه بارداري يعني چي . از الان از بارداريت ديگه لذت ببر عزيزم . 😘😘😘

نه عزيزم خيالت راحت رفتن چسبيدن سفت به مامانشون . 😍😍😍

انشاءالله انشاءالله😍❤❤❤

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ممنون تو سوپت چیا میریزی؟

آب قلم،دوقاشق برنج،سبزی،مرغ،رشته...

گاهیم سوپ جو😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مخصوصا آلو خشک شده 😋 کیوی هم خوبه ...ترش خوبه کلا😁😋 آب انار هم بخور آب پرتقال و لیموشیرین میکس ک ...

آره منم ترش دوست دارم دهنت به مزه میاد.شیرینی نه🙈

انار شیرین ک روزی یدونه میخورم،لیمو شیرینم دوست دارم.

آبشون نگرفتم تا حالا.از این به بعد انجام میدم.

گوشتم جوجه کباب میکنم😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘