2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
عزیزم از داروخونه گرفتی خوبه دیگه. از من جدا جدان.. هر دوتا تو یه کارتن. آنوکسا البزر دارو و رولکسا ...

اره عزیزم از داروخونه گرفتم ولی نمی دونم چرا معلوم‌نیست مال چه شرکتیه، اره مال منم سری پیش از اون دوتایی های البرز بود فک کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من نفخ دارم چی بخورم؟عرق نعنا بریزم تو آب بخورم ضرر داره؟

برا جلوگیری از یبوست چی بخورم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
اره عزیزم از داروخونه گرفتم ولی نمی دونم چرا معلوم‌نیست مال چه شرکتیه، اره مال منم سری پیش از اون دو ...

فک کنم همون نوشته تو اون بیضی ابی اسم شرکتشه.بزن تو نت😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم از داروخونه گرفتی خوبه دیگه. از من جدا جدان.. هر دوتا تو یه کارتن. آنوکسا البزر دارو و رولکسا ...

مامان مرجان شما برا جلوگیری از یبوست چیکارامیکردی؟نفخ هم  دارم عرق نعنا بخورم ایراد داره؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
مامان مرجان شما برا جلوگیری از یبوست چیکارامیکردی؟نفخ هم  دارم عرق نعنا بخورم ایراد داره؟

عزیزم من روز در میون سوپ میخورم... بعد ناهار شامم حتما راه میرم تو خونه..آبم فررراوون میخورم.

والا عرق نعنا نمیدونم.. اگه خیلی اذیتی یذره بریز تو اب.. منظور با اب مخلوط کن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من روز در میون سوپ میخورم... بعد ناهار شامم حتما راه میرم تو خونه..آبم فررراوون میخورم. والا ...

ممنون تو سوپت چیا میریزی؟

کسی میدونه این انوکسا برای چه شرکتیه؟ خوبه به نظرتون؟

نیلا جان عکسشو فرستادم برای همسرم گفت برای شرکت اکتوورکو هستش. کاملا معتبره. یه شرکت خارجیه که تو کرج کارخونه زده. با خیال راحت استفاده کن عزیزم. و اینکه از البرز دارو بهتره

سلام  ازمایشم منفی شد 

فقط پریودم عقب افتاده یه هفته

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

کسایی ک روغن زیتون میخورن چطور تو چی رو غذا میخورن برا یبوست؟من قبلا رو برنج میخوردم اما روغنمون الان خیلی بو میده دوسندارم اصلا 😐

کسایی ک روغن زیتون میخورن چطور تو چی رو غذا میخورن برا یبوست؟من قبلا رو برنج میخوردم اما روغنمون الا ...

صدف جان. عرق نعنا خودش یبوست میاره نخور..روغن زیتون رو بریز رو سالاد یا اگه میتوتی بخوری 1قاشق بریز تو اب ولرم بخور ..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانمهای گل وآنای عزیز اگه میشه راهنمایی کنید من همسرم نزدیک دوساله عمل واریکوسل کرده مورفولوژیش ...

عزیزم اگر دکتر براتون ای وی اف تجویزکرده خب..زمان رو از دست نده و برو دنبالش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹