2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046596 بازدید | 684531 پست
سلام خانما روز 16 انتقالم بتام 35 بود 48 ساعت بعد که امروز بود باز از دادم شده 79 .میتونم امیدوار با ...

عزيزم همين كه دو برابر شده عاليه ، يكي از دوستان بود به نام فاطمه كه كاربريش efsibi هست و همين تازگيها هم پست گذاشته هم بتاش دير رفت بالا و هم قلب ني ني اش دير تشكيل شد ولي خدا رو شكر دخترش الان توي آغوشش هست و تقريبا با دختر من همسن هست .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدلم...ان شاء الله پریود تو راهیت اخرین پریودت تا نه ماه اینده  باشه.یه پریود کم درد و ...

مرسی مهربونترینم .ان شاالله برای توام اخرین پریودت باشه و پریود بعدیت بیفته اواسط سال بعد😍😂اره یادمه بخدا پانکچر  و هایپری شما کابوس بود واقعا‌.ان شاالله به زودی جبران میشه تمام این دردا و همه ی اینا رو برای نی نیت تعریف میکنی😍مرسی بخاطر راهنماییت.حتما از امروز زنجبیل و نبات میخورم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزيزم همين كه دو برابر شده عاليه ، يكي از دوستان بود به نام فاطمه كه كاربريش efsibi هست و همين تازگي ...

خدا از دهنتوبشنوه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
اخه اگه خبری نبود میومد پایین بتات.ولی بالاتر رفته.پس حتما امیدی هست.اصلا بد به دلت راه نده گلم.ارام ...

حتما همینطوره😘

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
فکر کنم این پریودت نیست، ببین برای ورود به سیکل اصلا عجله نکن، نهایت میزاری ماه بعد، چون اگه درست پر ...

پس چیه ؟ آخ پریودام همیشه منظم بوده اندفعه دو روز قبل موعدم بوده الانم سه روز فقط خونابه در حد لکه تیره تیره اصلا ترسیدم به خدا

پزشکت کی بود؟ می آی پی وی؟

وای خدا نوشتی میای پی وی

من فکرکردم حروف اول اسم دکتر رو رمزی نوشتی.انقد به مغزم فشار اوردم😂😂😂😂خنگ شدم رفت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از تاریخ پری گذشتی؟

بله باید 29 دی میشدم که نشدم.