2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046790 بازدید | 684548 پست
الان زنگ زدم جودی گفت بسته های dhea صد تایی هست ۴۰۰ تومان من ۳۰ تا دونه میخوام بعد مکملی هم نیست ک ...

ببین اگه اونجا پیدا نکردی کسیو پیدا کن شریکی تهیه کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من فردا پانکچر دارم چه توصیه هایی دارید غیر از اینکه آرامش داشته باشم؟ اگر چیزی هست بگید شا ...

توالت فرنگی بهتره....

مواظب یبوست باش...... 

چند روز پیش یه دکتر تورک داشت در مورد یبوست صحبت می‌کرد و اینکه توالت فرنگی خودش تو یبوست بی‌تاثیر نیست چون ببخشیدا پوزیشن زور دادن رو نداریم..... 

داشت میگفت که میشه با گذاشتن چهارپایه زیر پاها این پوزیشن رو ایجاد کرد یعنی زانوها بالاتر باشن که مثل توالت ایرانی حالت زور دادن ایجاد بشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوشحالم که خوشحالی😍❤ ماهتابه دستمه😎😁 عزیزم همون دیشب که رفتم دوساک بود و قلب هردو می تپه😍❤🐣🐤 ...

خدارو شکررررر.... 

خبرشو دوستان دادن..... 

سلام،من با دوتا جوجوی ناز دارم برمیگردم خونه😊😊😊

فقط یسوال لطفا جوابمو بدین من فکرکنم پنج دقیقه بعد انتقال رفتم دستشویی ،دوباره چند دقیقه بعدشم رفتم آخرشم ک مرخص شدم بازم رفتم ایرادی نداره؟  

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آنا جون كسى رو اينجا نمى شناختم كه بخوام بدم اما ارمغان جون همين مارك استفاده مى كنن دز ٢٠٠ ميلى گرم ...

چرا فکر کنم میشه..... 

انشالله به درد دوستان بخوره دعاگوت باشن..... 

مامانا یه سوال من این ماه کیست داشتم دکتر ال دی داد ماه بعد برم واسه انتقال حالا حساب میکنم میبینم ...

عزیزم اولا روز سوم میتونی بری..... 

با مشورت با دکترت میتونی کمتر یا بیشتر بخوری..... 

حالا زنگ بزن ببیننظر دکترت چیه...... 

آنا جون اصلا برام مهم نیست زایمان کردن تو المان بیشتر سالم بدنیا امدن بچم برام مهمه نمیخام ریس ...

به نظرم همینکارو بکن اگه سفر برات خوب نیست از خدا میخوام سنگ جلو پات بندازه نتونی بری.... 

خدا و چه دیدی شاید همسرت تونست بیاد..... 

آناجون ممنون که جواب دادی دکترم میگه اگه هم اثر گذاشته باشه مجوز سقط نمیدن براش باید منتظر بمونی به ...

من بیست روز ویزان برا جلوگیری از برگشت آندومتریوز استفاده کردم.... 

مسکنم کم مصرف نکردم.... 

شیاف آنتی بیوتیک که الان اسمش یادم نیستو سه تایی بودن استفاده کردم..... 

خلاصه دمم گرم کم نذاشتم...... 

جالبه من تا پریود نمی‌شدم حتی استامینوفن ساده هم نمی‌خوردم ولی اون ماه کولاک کردم...... 

تو هم همه چیو به خدا بسپرررررر..... 

به خودت بگو بعد این همه سختی محاله بچم مشکل‌دار بشه و خدا مواظب دردونمه!!!!! 

مبارکه عزیزم.انشالله جشن مامان شدنت بزودی      

ممنونم 😍

اون قضیه دستشویی چی؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم خواهرم دو بار توی سیکل آی وی اف بود دفعه اول چون دوتا تخمک داشت همون اوایل کنسل شد ایندفع ...

عزیزم ببین الان خواهرت مامانه و انشالله به لطف خدا قراره دردونش بشه مونس خودش و بابایی و خاله و همه عزیزانش..... 

پس دیگه به چیزای دیگه فکر نکنین..... 

انشالله خبر بتای تپلو میدی..... 

ضمنا با یه جنین احتمال دوقلویی هم هست پس توکل کنین به خدا و فقط + فکر کنین...... 

نگران پله هام نباشین خیلیا همینطوری و حتی با شرایط سخت‌تر مامان شدن..... 

دوستان کسی بوده باتخمک اهدایی حامله شده باشه لطفاداروهای بعدانتقالشوبگه

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون