2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046780 بازدید | 684548 پست
عزیزم بیشتر مراقب خودت باش ،چون فاصله بارداری قبلی و فعلی کوتاه بوده شرایطت حساسه،بخصوص مساله شیردهی ...

بله عزيزم ديگه شير نميدم ، نه عزيزم داروي انعقاد خون ندارم .

حالا الان همسرم سونو رو برده به دكترم نشون بده تا اگر دارويي لازم باشه برام بنويسه .

چرا زود آزاد شده؟مگه وقتی آمپول ازاد سازی رو بزنی ۳۶ساعت بعدش آزاد نمیشن؟چطور یدونه آزاد شده بود و ن ...

اول اینکه من یه مسیر خیلی کوچیکی رو واسه اینکه دی. نرسم یکم دویدم ممکن واسه همین آزاد شده باشه

دوم هم اینه که اتفاق عجیبی نیست چون سایز خوب و رسیده ایی داشت کمی زودتر آزاد شده بود سایز ۲۰ بود فکر کنم...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکمل بخور به امید خداپیش برو

الان زنگ زدم جودی گفت بسته های dhea صد تایی هست ۴۰۰ تومان

من ۳۰ تا دونه میخوام

بعد مکملی هم نیست که واسه خودت نقل و نبات بخوری بیشترش تو بدن داستان ایجاد میکنه

حالا باید برم تهرانپارس داروخانه نثار حسینی باز میده. 

اول اینکه من یه مسیر خیلی کوچیکی رو واسه اینکه دی. نرسم یکم دویدم ممکن واسه همین آزاد شده باشه دوم ...

ینی دوروز قبل پانکچرت ۲۰بود سایزش؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام عزیزم خوبم شکر خدا رو شکر مشکلی نداشتم به جز سرگیجه که به خاطر فشار پایین و چربی بالا هست آ ...

عزیزم والا اگه به این باشه خیلی از داروهایی که داریم تو بارداري ممنوعن، به خودت استرس نده. 

من سر پسرم چون نمیدونستم باردارم یه بیست روزی انواع دارو رو داشتم..... 

منم اون روزا خیلی استرس کشیدم دکترم بهم آرامش میداد..... 

دکترت نظر دقیقش چی؟ 

عزیزم منم سر بارداری دومم یه داروی اشتباه داروخونه بهم داد و استفاده کردم و به خیر گذشت. از این به بعد حتما چک کن خصوصا داروهای ناشناسی که خیلیامون نداشتیم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من فردا پانکچر دارم

چه توصیه هایی دارید غیر از اینکه آرامش داشته باشم؟

اگر چیزی هست بگید شاید ساده باشه اما ندونم و به دردم بخوره

بعد پانکچرم از توالت فرنگی استفاده کنم یا مهم نیس؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
ینی دوروز قبل پانکچرت ۲۰بود سایزش؟

والا موضوع مال ماه تیر هست یادم نمونده که دکتر تو سونو چی گفت ولی این عدد تو ذهنم هست که گفت یه فولیکل بالغ ۲۰ ازت میگیریم حسابی تپل و خوبه

حالا اون موقع منظورش بوده یا تا زمان پانکچر ۲۰ میشده خدایی نمیدونم

و چون اولین بار بود تو سیکل میرفتم کلا تو باغ نبودم الان یه پا دکتر شدم😁

الان زنگ زدم جودی گفت بسته های dhea صد تایی هست ۴۰۰ تومان من ۳۰ تا دونه میخوام بعد مکملی هم نیست ک ...

چقد گرون شده،پارسال من ۱۵۰ خریدم ،اول زنگ بزن ببین داره ،دیگه چه مکملی میخوری 

خيلي خيلي مبارك باشه خانمي ، ان شا الله هر دو تا ني ني ات رو به سلامت در آغوش بگيري عزيزم .

فدات عزززیزم😚😘❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خدارو شکر بابت خبر خوشگلت خیلی خوشحال شدم.....  ماهیتابمم فعلا دست خودت باشه تنفیص اختیار میکن ...

خوشحالم که خوشحالی😍❤

ماهتابه دستمه😎😁

عزیزم همون دیشب که رفتم دوساک بود و قلب هردو می تپه😍❤🐣🐤🐥

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
هانا جون اون دز فکر نکنم اینجا به درد بخوره. کاش همونجا به کسی که نیاز داشت بدی. 

آنا جون كسى رو اينجا نمى شناختم كه بخوام بدم اما ارمغان جون همين مارك استفاده مى كنن دز ٢٠٠ ميلى گرم

اگه بخواد مثلا دو تا با هم استفاده كنه نمى شه؟؟؟

والا موضوع مال ماه تیر هست یادم نمونده که دکتر تو سونو چی گفت ولی این عدد تو ذهنم هست که گفت یه فولی ...

من پریروز یدونه ۱۷داشتم ک بزرگترینش بود نمیدونم بادیروز و امروز چقد شده

بعد از سرکلاژ باید استراحت مطلق باشم؟

دقیق نمیدونم دوستان اخیرا داشتن..... 

@شاینا33  

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کسی میدونه آزمایش dfi برای همسر برای چیه لازمه که حتما انجام بده ؟؟

عزیزم بهتره که انجام بده چون رو کیفیت جنین تاثیر داره فقط حتما مرکز ناباروری انجام بده.... 

چقد مسخره انگار ما وقت و هزینه مون از سر راه آوردیم که تا سه تا سقط نشه بررسی نمیکنن خب ما دوست داری ...

تازه هزینه روحیش خیلی فراتر از این حرفهاست.....