2777
2789

سلام دوستان چنتا سوال دارم ممنونم اگه اطلاع دارین بگین 

حقوق معلم غیر انتفاعی در کلان شهر چن هس؟ 

اصن معلم میگیرن یا نه واسه این مدارس نمیگیرن ؟

کدوم رشته رو ازمون اموزش پرورش بیشتر میگیره وهمچنین مدارس غیردولتی...؟

بین علوم تربیتی و زبان و زیست سلولی وشیمی و روان کدوم رو پیشنهاد میدین واسه معلمی وهم از لحاظ بازار کار 

مدارس غیر انتفاعی که مطمئنا نیرو میخوان ولی حقوق زیادی نمیدن و هیچ وقت امنیت شغلی نداری چون امکان داره سال بعد به راحتی بگن شمارو نیاز ندارن بعضی مدارس غیرانتفاعی مثل الغدیر و سما که توی خیلی از کلان شهرها شعبه دارن اگه بتونی واردشون بشی که البته یه مقدار سخته حقوق و مزایای عالییییی دارن و بین همه این رشته ها تقریبا میشه گفت همشون رو داخل آزمون استخدامی آپ پذیرش دارن من خودم با زیست سلولی اموزگاری قبول شدم و احتمال داره سال آینده به خاطر نیازشون بفرستین دبیرستان برای تدریس زیست 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مدارس غیر انتفاعی که مطمئنا نیرو میخوان ولی حقوق زیادی نمیدن و هیچ وقت امنیت شغلی نداری چون امکان دا ...

بین زیست و علوم تربیتی به نظرت کدوم رو بیشتر میخوان عزیزم خود زیست سلولی رو هم غیر انتفاعی میخوان یا سخته کار پیدا کردنش ؟ در مقایسه با علوم تربیتی ؟ واینکه کلا زیست بازار کار داره ؟ تو کجاها؟ آخه تو آزمایشگاه که نمیگیرن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بین زیست و علوم تربیتی به نظرت کدوم رو بیشتر میخوان عزیزم خود زیست سلولی رو هم غیر انتفاعی میخوان یا ...

بله زیست سلولی رو دبیرستان های غیر انتفاعی هم میگیرن  نمیشه گفت بازار کار کدوم یکی بهتره شرایط کار و امنیت شغلی جامعه ما هیچ چیزش صد در صد و تضمینی نیست شاید یکی با رشته زیست سلولی بره سرکار یکی دیگه با همین رشته بیکار باشه منم این رشته رو با چشم انداز کار کردن در آزمایشگاه محیط طبی انتخاب کردم ولی در نهایت استخدام آپ شدم رشته به نسبت سختی هم هست و راحت براش کار پیدا نمیشه علوم تربیتی به نسبت راحت تر و خب برای استخدام آپ هم همیشه جزو رشته های مورد نیاز بوده ولی جای دیگه کاربردی نداره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹