2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046597 بازدید | 684531 پست
راستی خدا دوقلوهای نازتو حفظ کنه برات😘😍برای منتظرا دعا کن مامان خانم

مرسي واقعا خيلي خبراي خوبي بود 

ان شاالله ثمين باردار شه به حق فاطمه زهرا قسمش ميدم دل ثمين شاد كنه ، پارسال همين موقعه ها بود من ويار وحشتناك داشتم و ثمين جون مثبت شده بود ، الان فقط براش دعا ميكنم اگر قابل باشم 

فقط اومدم بگم از خود خدا بخواين ميده ا تههههه دل

بچه ها ببخشید من از دیشب تا حالا اینجا رو پر از پست های خودم کردم. واقعا شرمنده ام ولی به خدا به شما ...

عزیزم تا باشه از این پر شدنا باشه..... 

خیلیم کار خوبی کردی شادیتو سهیم شدی با دوستات..... 

امید رو تو دل دوستات زنده کردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی ای ناقلا جواب آزمایشتو گرفتی اول داری ب همسرت میگی بعد ب ما🤗😉 مامان جون بیا ب ما هم خبر بده ، ...

عزیزم بعد از زایمان به نظرم حساس‌تره..... 

برا من دکتر زنانمم نداد ولی چون آنکولوژم تاکید داشت بزنم منم 6 هفته بعد خوب شدن جای بخیه هام زدم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها ازم مثبت شد. چشم هام پر از اشکه نمیتونم تایپ کنم. خدایا قسمت میدم به همین اشک شادیم که هیچ کد ...

خدایا شکررررررررتتتتتت...... 

نوش جونت این معجزه شیرین تر از عسل..... 

خدایا از این معجزه ها قسمت تک تک دوستای منتظر و حتی مامانامونم بکن که مزه یهویی مامان شدنم بچشن..... 

قبل از پانكچر مكملي يا متفورمينو چيزي نداده بودن بهتون؟؟ شهرستان معمولا مكمل نميدن اخه يعني كه چي ...

متفورمین که نداده بود پلی کیستیک نیستم

مکمل هم مولتی ویتامین داده 

واقعیتش من دکتر رو مقصر نمی دونم

بدن من جواب نداده به دارو

و شاید کیفیت تخمک ها خوب نیس و شاید حتی اسپرم

برای بررسی کیفیت اسپرم و تخمک روش درست حسابی نیس که

هرچند تمام ازمایشامون نرماله

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

عزیزم با همین تیکر حالتو بکن..... 

به جزئیات کاری نداشته باش..... 

انشالله تیکرت بنفش شد اون وقت تاریخشم دوست داشتی عوض میکنی!!!!!! 

مهربون ترین ها..🍀😘❤ من نوبتم سه شنبه بود میدونید که.. بعد شنبه زنگ زدم در مورد شیاف بپرسم خود من ...

راستی انقدر با دیدن پستت ذوق کردم یادم رفت بهت تبریک بگم..... 

نوش جونت باشه حس بی‌نظیرت و انشالله به سلامتی هر دوشونو بغل میکنی...... 

انشالله یه قرار ملاقات برا بعد عید باهات تنظیم میکنم البته اگه نخواهی قائم باشکامو جبران کنی..... 

مژدگاني بده دو تا مامان داريم سه تا ني ني 

عزیزم همیشه خوش خبر باشی...... 

عزیزم انشالله با دادن خبر شادی بخش مامان شدن خودت مژده دادنتو جبران کنم..... 

سلامم عزیزم قربوون قلب مهربونت بشم ممنونم که بیادمی 🍀☘️🌹❤️ دیشب دیر وقت اومدم خونه سریع  وارد ...

عزیز دلم انشالله به زودی قر مر دادن برات ممنوع میشه و یه کم سنگین و رنگین میشینی و ریز ریز حالا یه قریم دادی عیبی نداره..... 

سنگین باش مادررررررر جان.... 

یه قرررررر واجبه واجب اهاییی دخترا کجایید 🙄بیایید برقصیممممم. 💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ننه جدید داریمممپ ...

اینم قرررررررر تاخیری من!!!!!! 

سلام خانمها صبح بخیر

من دیروز رفتم سونو شدم متاسفانه قلب جنین تشکیل نشده هفته ششم تموم کردم دکتر گفت شرایط رشد جنین طوری هست که باید قلبش تشکیل میشود

در کل ناامیدم کرد دلم میخواد بمیرم واقعا دیگه تحمل این دنیا رو ندارم

انشاله مثبتی با انتقال فردا....صبح فردا صدقه بده و توکل کن بخدا ......سر نمازام اسمت سر زبونم درسته ...

انشالله دخترت دست داداشاشو میگیره برات گل به مناسبت روز مادر میارن عزیزم...... 

سلام بچها 🖐کسی تا به حال سونو هیسترو داده ؟ کجا و چه شکلیه ؟ ممنون عزیزان 

عزیزم خیلیا هیسترو انجام دادن..... 

معمولا با بیهوشی..... 

از طریق واژن دوربین میفرستن او تو رو بررسی میکنن..... 

نیاز به درمان باشه جراحی هم میکنن.... 

سلام به همه دوستان عزيزم ، بهار جون من خودم هم شوك شدم ، از اول بارداري خدا رو شكر من هيچ مشكلي نداش ...

عزیزم انشالله با مراقبت حل میشه..... 

خیلی مراقب خودت باش میفهممت..... 

واقعا سخته اما بازم جای شکره دخترت کوچیکتره و سبکتره..... 

کار من سخت‌تر بود اما به لطف خدا اون روزام گذشتن..... 

برا تو هم انشالله به خیر و خوشی میگذرن..... 

سلام خانمها صبح بخیر من دیروز رفتم سونو شدم متاسفانه قلب جنین تشکیل نشده هفته ششم تموم کردم دکتر گف ...

مهسا جون تا هفته ۸ فرصت داری چرا خودتو نگران کردی دکترت نگفت چند روز دیگه مجدد سونو بشی