2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
اخه من تا همین الان خواب بودم دست ب سیا و سفید هم نمیزنم فقط پامیشم تو خونه راه برم همین یا ی چیزی ...

گاهی به خاطر دراززکشیدن زیاد هم مهره ها اذیت میشن کمر درد میگیری

...
قربون قلب مهربونت عزیزم منفی بود..میدونستم منفیه خودمم 😁 پروژسترون داد ۴ تا 

عزیزم عوضش با اولین انتقالات انشالله همبازیای گل دخترت میان.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها واس میکرو با جنین پنج روزه چند روز بعد انتقال میش ازمایش داد

ترجیحا همون 14 روز.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمی . اینجا همه حرف از ب ۶ ب۱۲ میزنن 😀 دکتر به من نداده پریود بعدیم میرم انتقال  میشه سرخو ...

عزیزم سر خود هیچی نخور.... 

ترجیحا همون 14 روز.... 

ممنونم گلم😘

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
خانمی . اینجا همه حرف از ب ۶ ب۱۲ میزنن 😀 دکتر به من نداده پریود بعدیم میرم انتقال  میشه سرخو ...

دوستانی که مشکل انعقادی دارن معمولا براشون تجویز میشه.... 

اخیییی ادم تو این دوران هرچی فکر منفیه میاد سراغش، دست خودتم نیس. پس اینا همه فکرای منفی بریزشون د ...

من فقط روز اول استراحتم مطلق بود از روز دوم اروم اروم غذا میپزم  تو خونه قدم میزنم  

ولی جای امپولای پروژسترون بدجور اذیت میکنه و کبود شده

هاناجون من این سیکل که طبق تحویز دکتر پادمهر رفته بودم سونو کاملا اتفاقی متوجه شدم که ...

خيلى خوب بوده پس اصلا مشكل ضخامت آندومتر ندارى

به نظرم به دكترت پيشنهاد بده و ازش بپرس چرا برات نچرال اين سيكل و شروع نمى كنه چون مى دونم ضخامت آندومتر خوب يكى از دلايلى مى تونه باشه كه براى سيكل نچرال انتخاب مى كنن

حتما امروز با دکترت خبر بده، انشالله که موردی نباشه.

من لک بینی رو دارم و به دکترمم هم گفتم ، دکتر میگه عادی تو بارداری لک بینی میشه ، میگه موقعی خطرناک هست که زیاد باشه

دکتر شما هم نظرش  همینطوریه ؟؟؟؟؟؟

نازنین جون من تا الانم حالت تهوع دارم و گلاب ب روت اوق میزنم😏

ای وای خیلی بده ولی دیگه داره تموم میشه همش 4 هفته مونده تا کوچولوت رو بغل کنی انشاءالله به سلامتی این چند هفته پایانی رو هم بگذرونی برای فشارت هم سعی کن با این دستگاه دیجیتال ها نگیری زیاد درست نشون نمیدن اگر سر گیجه و ورم شدید داری یه آزمایش ادرار برای تست دفع پروتیین بده وگرنه خیالت راحت باشه چیز خاصی نیست 🌹🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
نازنین جون حالت تهوعم خیلی کمه خداروشکر.. در واقع وسط روز یکم..‌حالا از پریشب که این معده درد شرو شد ...

انشاءالله که خیلی زود خوب میشی و این حالتها از بین میره ، دکتر برای سوزش سر معده منم رانیتیدین تجویز کرد هر 12 ساعت 1 دونه ولی از اونجا که من خیلی ترسو هستم و ترسیدم قرص تاثیر بدی رو جوجه هام بزاره نخوردم هنوز که هنوزه معده ام سوزش داره ولی دارم تحمل میکنم 😕

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
دوستان باردار چه قرص آهنی مصرف میکنید،؟من آهن خونم پایین اومده حدود دوهفته هست فرگلوبین میخورم اما ه ...

برا من سر دخترم از ۷ ماه به بعد ایزی آیرن داد فکر کنم....