2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046785 بازدید | 684548 پست
سلام خانما خوبید،،صبحتون بخیر،،من امروز دوازدهم انتقالمه بی بی زدم بعد از دوسه دقیقه یه خط افتاد اوم ...

عزیزم حتما مامان شدی مبارکت..امضاتو خوندم..بخاطر اینهمه سال صبوریت از ته دل از خداخاستم ک مادر شده باشی. 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من لک بینی رو دارم و به دکترمم هم گفتم ، دکتر میگه عادی تو بارداری لک بینی میشه ، میگه موقعی خطرناک ...

ببخشید این لکه بینی هاتون چطوره......خونه یا ترشحاتتون رنگیه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ای وای خیلی بده ولی دیگه داره تموم میشه همش 4 هفته مونده تا کوچولوت رو بغل کنی انشاءالله به سلامتی ا ...

ورم ک نه ندارم سر گیجه هم ندارم سر درد دارم دیشب دکتره گفت ب احتمال زیاد سینوزیت هس

آزمایش ادرار هم هفته ۲۶ دادم ک اوکی بود

ممنون عزیزم انشالله ک برای شما هم این چند هفته باقیمانده ب خیر و خوشی بگذره😍

بچه ها من پانکچر کردم هنوز بیمارستانم،پدرم درومد سر ادرار کردن به زور میاد،طبیعیه؟شماهام اینطوری شدی ...

ترانه جان درد مثانت طبیعیه منم همیطنجور بودم..انشاءلله خیلی زود بهتر میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانما خوبید،،صبحتون بخیر،،من امروز دوازدهم انتقالمه بی بی زدم بعد از دوسه دقیقه یه خط افتاد اوم ...

خانممممممممم

حتمنی مامانیییییییییییییییی🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵🏵

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عه، اناجون یعنی مشکل ژنتیکی پیش نمیاد به خواهر و مادر و اینا انتقال بدن؟؟

محیا اتفاقا من ی نفرو شنیدم جنینشو انتقال داده ب رحم خواهر شوهرش..

سلام خانمها من امروز روز ۲۱ انتقالم هست از روز ۶ تا ۱۲ لک بینی داشتم رفتم دکتر آمپول داد چند روز لک ...

عزیزم رشد بتات که خوب بوده..... 

امیدوارم صفحات بعد خبرای خوبتو بشنوم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم من 60 صفحه ای عقبم..... 

مشغله مم زیاده این روزا سعی میکنم هر از گاهی به پستا جواب بدم امیدوارم حضور کمرنگمو ببخشید..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیروز رفتم مطب دکتر به منشیش گفتم ، گفت لک بینی تو حاملگی طبییه، ولی من جایی نخوندم که بگه لک بینی ط ...

اینجارو اگه کامل خونده بودی میفهمیدی خیلیم طبیعیه..... 

سلام انا جون،، حواسم نبود یکی از امپولامی انوکسپارینم رو خراب کردم اگه روز اخر رو تزریق نکنم اشکال ن ...

عزیزم هلال احمرشم نداره؟ 

فکر کنم یه روز موردی نداشته باشه ولی تهیه کنی خیالت راحتتره..... 

بچه ها از( مادر ) چه خبر ؟ بچه هایی که مثبت میشن سرشون گرم میشه نمیان سر بزنن انشالله که خوب و خوش ...

متاسفانه رشد جنین متوقف شد..... 

سلام دوستان امروز روز 4 انتقالمه. ممنون میشم منو به این گروه دعوت کنید، تا راحت بام اینجا

عزیزم اینجا خونه خودته دعوت نیاز نداری..... 

فقط عنوان تاپیک رو لایک کنی جزء علاقه من یات میشه..... 

هاناجون من این سیکل که طبق تحویز دکتر پادمهر رفته بودم سونو کاملا اتفاقی متوجه شدم که ...

به نظر من دکترها خیلی به این چیزها دقت نمیکنن. من خودم به دکتر اصرار کردم میخوام سیکلم نچرال باشه چون پر ی هام منظمه و مشکل خاصی هم ندارم بهش گفتم من وقتی استرادیول میخورم اندومترم به هشت نمیرسه حتی پی ار پی کردم نشد ولی در حالت معمولی بیشتر از هشت میشه یه عالمه بهونه اورد ولی در نهایت قبول کرد ولی روز ۱۶ سیکل سونو کرد خودش تعجب کرد که چطور بدون دارو بدنم اینقدر خوب جواب داده. من خودمو کشتم تا بهشون بفهمونم بابا جان بدن من بدون دارو اوضاعش بهتره. به نظرم یه بار سیکل نچرال رو امتحان کن ضرر نداره شاید بدن شما هم مثل من باشه 

عزیزم هلال احمرشم نداره؟  فکر کنم یه روز موردی نداشته باشه ولی تهیه کنی خیالت راحتتره.....&nbs ...

خدارو شکر گیر اوردم ساخت شهر بروجرد هستش که خوشبختانه نیم ساعت بیشتر فاصله نیست تا شهرمون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏