2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
چقدر خوبه وقتی آدم میبینه شوهرش هم خوشحاله😍 رفته بودیم خرید فروشنده مارو میشناسه ب همسرم گفت بچه ند ...

ان شاءالله..🍀☘ نصیب همه🍀

خدا حفظ کنه خانواده سه نفرتون رو🐣🐣🐣

خداروشکر به دارو رسیدم. دوست همسرم پزشک عمومیه.. رانوور نوشته همون رانیتیدین خارجیه با همون دز ۱۵۰.

برم تو کارش😁😁😍😍😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام خانما من دیروز پانکچر کردم و یه شربتی با بقیه داروهام هست به اسم پرومتازین خیلی خواب آوره من از دیروز ک میخورم همش میخوابم همش گیجم خسته شدم از خواب همش بخوابم ک بده دچار یبوست میشه آدم و کسل و بیحالم شمام استفاده کردین‌؟ 

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله عزیزممممم ایشالا ک شما هم مثبت میشی و تهوع هات شروع میشه😍😂

از تهوع دلخوشی ندارم دوتا انتقال قبلیم ال دی داشتم مثل حامله ها شبا از تهوع بیدار میشدم خیلی زجر آور بود😂😂

الهی عزیزم درکت میکنم انشالله ک خدا دلتو شاد کنه اصلا استرس نداشته باش ...مثبتی مثبت😍🙏

انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
امیدوارم هممون جواب بگیریم. آره عزیزم نوین انجام میده دوستم یه ماه پیش اونجا انجام داد بار اول مثبت ...

جدا مشکل دوستت چی بود؟منم فقط یکم فولیکولام کوچیکه و با قرص خوب میشه بقیه اوکیه. .هزینه نوین چنده؟رضوی چنده؟با کدوم دکتر بردارم؟

سلام خانما من دیروز پانکچر کردم و یه شربتی با بقیه داروهام هست به اسم پرومتازین خیلی خواب آوره من از ...

سلام

خوبی خانم

اسمت رو یادم رفته بود دیروز گفتم یکی دیگه هم هست امروزا... تو بودی گلم

چند تا تخمک گرفتن جوجه چند تا....اذیت نشدی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چرا مگه اونیکی نباتا خوب نیس ؟؟  من تو روزای انتقال دوسه باری خوردم ؟

بخاطر زعفرونش میگن و طبع گرمش خوب نیست

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،