2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
قربونت برم عزیزم.😍 منم برای تک تکتون دعا میکنم. ان شاءالله حاجت روایی همه دوستای گلم ❤ انتقال داد ...

برام دعا کن،انتقالم مثبت بشه،اگه مثبت بشه چه عیدی بشه امسال😍😍😍

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
ههههههههه مریم عاشق دختر بیدددددددددددد ما در پی دختریم مخصوصا شوهر جان پسر هم دوست البته خب اونو ...

همسر منم دختر دوست داره😗😍

هر دوش خوبه🐣🐤🐥

ان شاءالله اول از همه سالم و سلامت باشن.☘🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیز،این ماه قراره انتقال بدم،سه چار روز دیگه پریود میشم  و میرم برای شروع کاراش

ان شاءالله که خدا خودش عیدیت رو می ده❤🍀

با نی نی امسال جشن عید میگیری😘☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
برام دعا کن،انتقالم مثبت بشه،اگه مثبت بشه چه عیدی بشه امسال😍😍😍

ان شاءالله❤☘🍀

ممنون عزیزم از دلداریت  پودر و اووبوست رو یه ماهه می خورم اره واقعا خودمم ناراحتم که چرا دکترم ...

اگه با يك دكتري چند باري درمان كرديد و جواب نگرفتيد حتما دكترتونو عوض كنيد پزشكي يك بخشش تجربه است ممكنه يكسري تجربيات رو يك پزشكي داشته باشه اون يكي كلا نداشته باشه بخش ديگه موفقيت هم اينه كه پزشك دلسوز باشه و با بيمارش ارتباط برقرار كنه كه متاسفانه اكثر پزشكامون اينطوري نيستن

يكي از همكارامون 20 ساله داره با دكتر... مثلا درمان ميكنه رسيد به اينجا كه ديگه ذخيرش صفر شده و پانكچر آخر كلا يك جنين شد بازم داره باهاش ادامه ميده!  

خيلي از دكترها بيمار رو همون اول درست هدايت نميكنند بسمت آزمايشهاي لازم 

تستهاي ذخيره تخمدان و هورموني و آز اسپرم و عكس رنگي رحم اولين قدمه در حاليكه بعضي دكترها يكي دو سال وقت تلف ميكنن تا برسند به اين مراحل  واقعا مشخص نيست چي فكر ميكنند انگار بيمار پول و وقتش اضافيه كه تلف كنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم عزیزم ...این روزای آخر خیلی استرس گرفتم...ایشالا ک ب خیر بگذره🙏

دستت طلا عشقم....❤🐣

عزیزم شک نکن پرنسس خانوم سر موقع دنیا میاد فدات شم😍😗

آها.. دکتر بمن گفت مرتب بخور فعلا.. بهار توام اینجوری بودی ... من دلم میخاد دستم بزارم بالای نافم ه ...

۳ ماه اول ماهی میخوردم وااااااای بعدش معده درد میگرفتم چایی نبات میخوردم با رانیتیدین....با اینکه من روی ماهی زنجبیل هم میزدم 

ممنونم عزیزم ...این روزای آخر خیلی استرس گرفتم...ایشالا ک ب خیر بگذره🙏

زیر این قرص اندانیل منم همون اندانسترون رو نوشته ک زیر دمیترونه. پس همونه😍

دستت طلا عشقم....❤🐣 عزیزم شک نکن پرنسس خانوم سر موقع دنیا میاد فدات شم😍😗

قربونت عزیزم😘 تو هم نگران تهوع و معده درد و اینا نباش همش طبیعیه تازه اولشه😂{انجمن دلداری دادگان)

دلخوش باش ک نینی هات دارن رشد میکنن ،اینا میگذره

۳ ماه اول ماهی میخوردم وااااااای بعدش معده درد میگرفتم چایی نبات میخوردم با رانیتیدین....با اینکه من ...

منکه فعلا ماهی نخوردم. 

چایی نباتم بزور مامانم امروز اونم نبات سفید خوردم.🍀