2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046949 بازدید | 684566 پست
سلام مهربون ترین ها 😗 خوبین خوشین؟؟؟ التماس دعای مخصوووص❤☘🍀 باورتون نمیشه دو شبه اصلا خواب ندار ...

اینها که عوارض کاملا طبیعی بارداریه اصلا نگران نباش. بیخودی نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانه از بارداری این مشکلات هست تا الی ابد. اگه نگران بچه هایی که خیالت راحت اونا جاشون امن تر از اونیه که با این چیزا اذیت بشن. فقط خودت یکم اذیت میشی که دیگه راه در رو نداره😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم معده درد داشتم ک رانیتیدین میخوردم و برای حالت تهوع روزی ی دونه دمیترون تا الانم دارم میخو ...

بهار جون میدونی من چطوریم... هی میگره هی ول میکنه.. همون اسید معدس فک کنم...

از پریشب شرو شد امروزم دوبار بالا آوردم خیلی اوق زدم.نگران جوجه هام اذیت شدن😢

کیشانی زنگ زدم گفت شربت ام جی اصلا فایده نداشت.. بعد دکتر پیدا کردم آبان.گفت رانیتیدین مرتب صب و شب... گفت هرروز،نکه فقط درد داشتی...

بهار توام صب و شب میخوردی؟؟ دز خاصی داره قرصش یا نه؟

برای تهوعم گفت دمیترون اما داروخونه یچیزی داده روش نوشته اندانیل.. هنوز نخوردمش..شنیدی اسمشو؟؟

خدا کنه با رانیتیدین خوب شه... خودم عیب نداره جوجه ها مهمن🐤🐣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
مثبته😁😍

یعنی میشه خدا،،دیروزم تو لگن سمت راستم خیلی درد داشتم زیر شکمم یه دردی مثله پریودی میگرفت و ول میکرد،،کمرمم درد میکنه عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانمی ، اصلا نگران جوجه هات نباش هیچی نمیشه جاشون امن امن هست برای حالت تهوع هم به یا لیمو بو ک ...

نازنین جون حالت تهوعم خیلی کمه خداروشکر.. در واقع وسط روز یکم..‌حالا از پریشب که این معده درد شرو شد...حالت تهوعم انگار بیشتر شده.تا یه چیزی میخورم بالا میارم🙈

به عشق جوجه ها تحمل میکنم..❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام مهربون ترین ها 😗 خوبین خوشین؟؟؟ التماس دعای مخصوووص❤☘🍀 باورتون نمیشه دو شبه اصلا خواب ندار ...

تا باشه ازین معده دردا😍😍

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
اینها که عوارض کاملا طبیعی بارداریه اصلا نگران نباش. بیخودی نیست که میگن بهشت زیر پای مادرانه از بار ...

آره آزی جون...

تحمل میکنم خودم... اما خب من درد نداشته باشم اونام راحترن..

انقدم وسواس شدم رو این قرصا‌.. همش شک دارم تو خوردنشون😎

تا باشه ازین معده دردا😍😍

ان شاءالله نصیبت بشه؛خیلی زود🤗😍😁😃

سلام خانومای عزیز 

دلیل تنبلی تخمدان رو باید رفع کرد تا درمان شد

اینکه تخمدانتون تنبل یعنی هورموناتون و غده هاتون ضعیفن

اونارو تقویت کنید به طور طبیعی درمان میشید

نیازی به هییییچ دارویی حتی داروهای طب اسلامی نیس

تنها راه اصلاح غذاست

عوض اینکه این همه پول بابت درمانتون خرج کنید نصف نصف این پول هارو تخصص بدین به تغذیه هاتون

صد درصد نتیجه می گیرید

بهار جون میدونی من چطوریم... هی میگره هی ول میکنه.. همون اسید معدس فک کنم... از پریشب شرو شد امروزم ...

تا ۳ ماه اول در هفته دو سه بار معده درد داشتم ک فقط همون روزا رانیتیدین میخوردم...اون قرصی هم ک گفتی نمیدونم تو نت سرچ کن ببین همون دمیترونه...خیالت راحت باشه هیچ اتفاقی نمیفته برای نینی گوگولی هات...جاری من طفلک سر بارداریش دیگه خون بالا میاورد و چند بارم بیمارستان بستری شد الان پسرش ماشالا سالم و سلامت و خوشگل و شیطون 

آره آزی جون... تحمل میکنم خودم... اما خب من درد نداشته باشم اونام راحترن.. انقدم وسواس شدم رو این ...

عزیزم الان جوجه هات دقیقا چندوقتشونه؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
عزیزم خیلی ها مشکل تو رو دارن پس تنها نیستی و غصه نخور دکترت اشتباه کرد بهت ازمایش AMH رو نداده&nbs ...

ممنون عزیزم از دلداریت 

پودر و اووبوست رو یه ماهه می خورم اره واقعا خودمم ناراحتم که چرا دکترم بدون این ازمایش برام دارو نوشت حالا پولش جهنم که یک ونیم میلیون دارو هزینه کردم کلی هم برا بدنم ضرر زده زانوهام درد داره. واقعا موندم چیکار کنم 3 ساله دارم با این دکتر ادامه میدم حالا موندم چیکار کنم.