2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046841 بازدید | 684556 پست
واای خدا عکسش چ شکلیه.     منم خ دوس دارم ولی مال ما عکس نمیدن خوووب    

نفسی جان بگو خلاصه پرونده می خوای برای بیمه تکمیلی 

کپی کل پرونده ی پانکچر رو میدن بهت توش عکس جنین ها هم هست فکر کن بالای عکسها تاریخ تولدشون روهم زده😍

وهر اطلاعاتی که درمورد شرح عملتون می خواهید آزمایش اسپرم همسر وتعداد کل تخمکها وگرید جنین ها و...

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله ایندفعه مامان میشی با همین یدونه ولی واسه آینده و نی نی های بعدیتون بره دکتر احتمالا بهتر ...

اسپرم شوهر من تعداد ۹۰ ملیون و کیفیت خوب ،من خودم با اونهمه دارو سه تا تخمک داشتم،۲ تاش جنین شد نهایتا یکی برام انتقال دادند. دکتر گفت کیفیت جنینت خوبه. الان روز ۶ انتقالمه. فریز هم ندارم. 

امیدوارم به خواست خدای مهربون هممون جواب بگیریم .

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
راستی شوهر من با خرنوبم هیچ تغییری نکرد احتمالا شوهر شما به دارو هم بهتر جواب‌بده

دوسال کامل دارو خورد هیچ تغیری نکرد حتی تو بیوپسی هم اسپرم نداشت نمیدونم چی شد بعد دوسال فقط با خوردن خرنوب آزمایشش اسپرم داره

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
اسپرم شوهر من تعداد ۹۰ ملیون و کیفیت خوب ،من خودم با اونهمه دارو سه تا تخمک داشتم،۲ تاش جنین شد نهای ...

سلام عزیزم إن شاءالله اینماه خوش خبر باشی..هزینه میکرو چنده؟و اینکه مشهد ناباروری نوین انجام میدن؟

سیلاممممممممممممممم به روی ماهتون   😍 به دیماغ چاقتون 😆 روی ماه همتون رو میبوسم 😍تشک ...

الهام جوني مباركت باشه عزيزم ، ان شا الله به حق مادرت و مادرم خانم فاطمه زهرا دو هفته ديگه بشي ننه الهام جوني . 😍😍😍😍

دکتر خودم‌ طرازی مطبش میرم

ان شالله که نتیجه بگیرید منم شوهرم مشکل داره پنج ساله پیش رویان میکرو کردم که نتیجه ایی ندیدم  که یسال بعدش طبیعی باردارشدم ولی قلبش تشکیل نشد منم بیخیال درمان شدم الان دنبال یه دکتر خوب میگردم که درمانو ادامه بدم

تارا جون بستگی به امادگی رحم داره من ۱۹ پری انتقال داشتم 

وای نگاه کن تورو خدا ماه بعدم میفته درست شب عید!!

اصلا اتگار قسمت نیست امسال انتقال بدم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزیزم إن شاءالله اینماه خوش خبر باشی..هزینه میکرو چنده؟و اینکه مشهد ناباروری نوین انجام میدن؟

امیدوارم هممون جواب بگیریم.

آره عزیزم نوین انجام میده دوستم یه ماه پیش اونجا انجام داد بار اول مثبت شد.

من بیمارستان رضوی مشهد انجام دادم. دستگاههاش مجهزتره.

گر نگه‌‌‏دار من آنست که من می‌‌‏دانم      شیشه را در بغل سنگ نگه می‌‌‏دارد
امیدوارم هممون جواب بگیریم. آره عزیزم نوین انجام میده دوستم یه ماه پیش اونجا انجام داد بار اول مثبت ...

نوین کارشون خیلی عالیه و امار مثبتشون بالاست رضوی امکاناتش عالیه