2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046825 بازدید | 684554 پست
ما شما چند هفته قلبش تشکیل شد؟؟؟؟؟

من سه روز بعدش چون شکم درد داشتم رفتم بیمارسنان برام سونو نوشت که اونجا گفت قلب تشکیل شده بود ولی در اصل دکترم گفته بود دو هفته دیگه برم هیچ جای نگرانی نیست من خودمم موقعی که رفتم برا ساک حاملگی فکر میکردم یه جنین با دست وپا بهم نشون میدن😅😅😅😅بعد فهمین تازه واسه ساک حاملگیه 

سیلاممممممممممممممم به روی ماهتون   😍 به دیماغ چاقتون 😆 روی ماه همتون رو میبوسم 😍تشک ...

ای جوووووونم.قدم دردونت مبارکه الهامی جوونم ..ننه شدی رفت   

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه روز بعدش چون شکم درد داشتم رفتم بیمارسنان برام سونو نوشت که اونجا گفت قلب تشکیل شده بود ولی در ...

تروخدا واسه ماهم دعا کن

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
انشااله دلت خوش بشه مگه جنین ممکنه بعد فریز از بین بره خدااا من یه دونه جنین فریز دازم هایپر شدم 😢 ...

قربونت برم اشتباه منو اصلا نکن بفکرشم نباش صد درصد زنده میمونه ان شالله همون یدونه لونه میکنه به دلت 🙏🏻❤️🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
خیلی خوبه ۱۲ تا مبارکه فک نکنم هایپر شی

سلامت باشی،امروز ک دردم زیاده بزور صاف میتونم واستم امیدوارم فردا بهترشم بتونم بلندشم یکارایی انجام بدم توخونه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
با بیوپسی یعنی ده تا گرفتن؟خداروشکر بازم بوده مطمئن باش اگه قراره‌مامان شی با همون یدونه هم میشی ...

خرنوب مصرف کرد نه از آزمایشاتش گرفتن

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

واای خدا عکسش چ شکلیه.   منم خ دوس دارم ولی مال ما عکس نمیدن خوووب  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ای جوووووونم.قدم دردونت مبارکه الهامی جوونم ..ننه شدی رفت    

فدات مهربونمممم ان شاالله بزودی قسمت خودت🥰😘🌹 

مبارک باشه الهام جون انشالله دوهفته دیگه خبر بتای عالی بهمون بدی

الهی امین عزیزم ❤️😍ان شالله خبرای خوش از  خودت بشنوم موعودتتت نزدیکه 🤲🤲❤️😍

سیلاممممممممممممممم به روی ماهتون   😍 به دیماغ چاقتون 😆 روی ماه همتون رو میبوسم 😍تشک ...

مبارکت باشه ننه جووون❤🐣🐤🐥

آخ جونم ننه جدید😍😗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
واای خدا عکسش چ شکلیه.     منم خ دوس دارم ولی مال ما عکس نمیدن خوووب    

عزیزمم 🥰😘 وایسا بذارم اگر شد اندازه یه عدسه 😍😍